Buckets, Rosenhill och kräftor

Här kommer ett inlägg om halv min helg. Vi börjar här vid 20:30 lördag när jag gått från morfar och väntar på tunnelbanan in till stan.

Jag skulle nämligen till Michelles systers lägenhet inne i stan för att möta upp några tjejer från gamla klassen.

Vi hade en mycket bra kväll som slutade på the Office. Vi beställde in buckets som jag själv aldrig provat men hört mycket om. När några killar från klassen sedan anslöt sig blev det nästan en klassreunion, så roligt.

Jag var hemma vid 5 men kunde ändå inte sova längre än till 10. Nära Ida smsade och föreslog en tripp till Rosenhill tackade jag inte direkt nej.

Varken jag, Ida eller Michelle hade varit där tidigare men vi blev alla positivt överraskade. Så himla mysigt ställe. Blir absolut ett återbesök snarast.

Vi var hungriga och beställde in dagens soppa. Tomat med saffran och chili + gott bröd. Mums. Älskade konceptet med utspridda bord på gömda platser runt om i trädgården.

Efter maten tog vi ett varv runt området för att titta på allt fint.

Sedan åkte vi hemåt igen. När jag kom hem åkte jag över till Julia för att hälsa på henne. Vi har inte setts på superlänge så det var så mysigt.

Hemma igen bjöds det på kräftor till förrätt. Första får i år, alltid lika gott. Nu ligger jag i en nybäddad säng, dricker te och ska sätta på ett avsnitt att the Killing. Imorgon börjar sista semesterveckan för min del.

Gillar

Kommentarer

sofienorman
sofienorman,
Åh vad fin bild!
nouw.com/sofienorman
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
johannahogel
johannahogel,
Jätte fina bilder!!
nouw.com/johannahogel
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
idajosefines
idajosefines,
Drömmig helg 😍
nouw.com/idajosefines
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Det var verkligen en drömmig helg 😃
nouw.com/amandavalfridsson
Maja,
Vilka fina foton du tagit!
jaggerdigminmorgon.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,