Countdowns

Påsklov - ska bli så skönt med lite ledighet! Jag ska vara hemma, umgås med vänner, äta goda middagar, kanske gå ut, njuta av solen och bara vara. Välbehövligt.

Studentskiva för E3a - den 5:e april är det äntligen vår tur att ordna en sjukt roligt skiva. Temat är hjältar vs. skurkar, det ska delas ut nomineringar, vi ska äta middag, leka lekar och tillsist festa med alla man känner. Kommer bli så kul!

Bryssel - kanske den resan man ser fram emot mest detta år, när 100 treor från blackan åker till Bryssel 11 april. Jag bor i en lägenhet med tre kompisar och där stannar vi en hel vecka.

Mösspåtagning - dagen man officiellt sätter på sig sin studentmössa för första gånger. Sker 29 april.

Studentkryssning - alla treor från blackan, Kungsholmen och norra real (drygt 900 pers) ska på kryssning tillsammans den 5-6 maj. Ska bli så himla roligt!! Extra kul att just kg ska med såklart!

Studentbalen - 28 Maj är det dags för bal på München bryggeriet. Ser verkligen fram emot att klä upp sig ordentligt, umgås med alla vänner och ha en supertrevlig och rolig kväll.

STUDENTEN - kanske största händelsen av dem alla, den 10:e juni är det dags!! Att man blir fri efter alla dessa år i skolan?? Stört! Studentdagen börjar med champangefrukost sedan vidare till skolan för lunch med lärarna, ceremoni i ljushallen och så utspringet. Sedan är det dags för flak, mottagning hemma hos mig och slutskiva. Vilken dag.

Wow vad taggad jag är på precis allt! Och dessutom händer det ju en hel del roliga saker utöver dessa, massor av andra studentskivor, fira kompisar som tar stundens samt en massa andra härliga vardagsgrejer såklart. Pepp.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Elin,
Vad ska du hitta på efter studenten? 😊
elinolssonsfoto.blogg.se
Moa | hobbyfotograf,
Åh studenten! Vill bara återuppleva den dagen om och om igen!
moahakansdotter.vione.se
vardagsinspo
vardagsinspo,
Fint kollage på nedräkningen 😊
nouw.com/vardagsinspo
idaolofsson
idaolofsson,
Så mycket spännande som väntar!! Kram
nouw.com/idaolofsson
Evelina
,
Vad är det för nedräkningsapp du använder? 😊 du har en härlig tid framför dig! Studenten vill jag uppleva igen, bästa dagen verkligen! 😃