Den senaste listan

Min senaste postade bild på Instagram: En bild på mig och Alva eftersom det var her birthday. Världens härligaste helg var detta för övrigt.

Min senaste screenshot: Bläddrade runt på instagram och hittade en lägenhet till salu. Tog kort för att minnas adressen och kunna kolla upp på hemnet senare. Inte för att jag snart ska köpa eget men tycker det är kul att se priser på olika typer av lägenheter i Stockholm. Allt är ju så stört dyrt.


Min senaste lyssnade podcast: Andrea och Mathildas podcast om att ta körkort. Alltid kul att höra andra i samma ålder prata om saker man själv går/gått igenom.

Mitt senaste skickade sms: "Swish funkar inte just nu men jag testar snart igen." i en gruppchatt.

Mitt senaste inkommande messengermeddelande: Sofie skrev till mig om ett papper jag behöver skriva på för styrelsen.

Min senaste pinnade inredningsbild: Tyckte detta såg så mysigt ut. Älskar ljusslingor i inredningen.

Min senaste taggade bild på Facebook: Ingen av mina vänner använder Facebook så flitigt längre så det måste nog bli min hyfast nya profilbild.

Mitt senaste skickade mail: Skickade ett tomt mail till mig själv med bifogad fil på en psykologiinlärning.

Mitt senaste fynd: Har bara köpt saker till andra på senaste tiden, både julklappar och födelsedagspresenter.

Min senaste tv-obsession: Vänner!! Minns att man kollade på serien när man var lite framför tv:n klockan tre, och jag har inte kollat sen dess, nu har jag börjat om från början och det är så bra. Sitter och skrattar för mig själv :))

Min senaste använda emoji: Handen som visar topp-nock

Min senaste taggade bild på instagram: Från nutellafellasuf när vi var på posten och skickade iväg vår första beställning.

Min senaste anteckning i telefonen: En sjukt oklar och icke tillförande anteckning om gymnasiearbete. Skrev den väldigt stressat mest för att jag ville få någon koll på vad vi behöver göra. Även fast det där inte ens är hälften som ska vara med? Stavningen är på topp den med, i vårt gymnasieSRBETE

Min senaste att följa på Instagram: Min kompis Alfred

Gillar

Kommentarer

isvarmt
isvarmt,
Jättekul lista, Lånar den jag! 😊
nouw.com/isvarmt
Emelie,
Roligt att läsa! 😃
photobyemelieee.blogg.se