Den stora höstlistan - det bästa med hösten

Alla fina färger. Hur fint är det inte när träden skiftar färg och går från att se i princip lika dana ut till att fullständigt spraka i olika nyanser av rött, gult och oranget? Så färgglatt, härligt och vackert! Speciellt när solen lyser igenom...

Nystarten. Som jag nämnt tidigare så är hösten mer av en nystart för mig än vad nyår år. Efter en underbar sommar är jag alltid sugen på att jobba mot nya mål och utmaningar. Detta tonas ju ut lite efter ett tag när det är som mörkast och tristast men i början av hösten är jag i alla fall alltid taggad på massa nya saker ;)

Varma drycker. Bland det bästa som finns är ju att komma hem efter en kall dag, vira in sig i en filt och återfå värmen igen med en stor kopp te, kaffe eller varmchoklad.

Serier. Finns det nån bättre årstid än hösten att kolla på serier på? Dessutom kommer ju många serier ut med en nya säsong vilket alltid uppskattas!

Rutiner. Jag älskar sommaren och sommarlovet (<3333) , men det finns ju faktiskt vissa fördelar med rutiner också. Man får bättre koll och ordning på sitt liv och blir på så sätt mer effektiv. 

Höstpromenader. Jag ÄLSKAR att gå långa, mysiga promenader på hösten, bara strosa omkring och lyssna på en bra podcast. På hösten är det inte så där svettande varmt som på sommaren eller isande kallt som på vintern. Luften är väldigt krispig och det känns så himla fräscht och friskt att vara utomhus tycker jag!

Tid över till annat. När hösten kommer känns det som att man får så mycket tid till det man velat göra så länge. Nu är det liksom okej att sitta inne hela dagarna och pyssla med det man vill, t.ex. blogga, skriva, plugga, träna eller vad man nu känner för.

Träningsmotivationen ökar. Av någon konstig anledning blir jag alltid sugen på att träna massor efter sommaren, när bikinisäsongen osv. redan är över. Lite synd kan man väl tycka (haha), men jag tackar ändå inte nej till lite extra träningsmotivation!

Mysa, mysa mysa. Sitta inne en hel dag och läsa en bra bok eller tända massa ljus på kvällen och kolla på en bra film eller samla ihop några kompisar för en riktig myskväll. Hösten är till för att mysa på. Fester och utekvällar i all ära men när mörkret och kyla kommer orkar jag inte ta mig ut, utan spenderar hellre kvällen med några vänner.

Bad och brasor. Hur mysigt?? Tyvärr har jag varken ett badkar eller en kamin eller liknande, men för er som har är det säkert hur härligt som helst.

Mörkret. Jag kommer sa ångra att jag har sagt detta om någon månad, men just nu gillar jag mörkret och hur mycket mysigare allting känns då. Tycker att man blir mycket mer avslappnad och mindre stressad på kvällarna om det är mörkt.

Mysiga kläder. Jag älskar att klä mig i stickade tröjor, halsdukar och mössor. Det är både snyggt, varmt och skönt. Vad mer kan man begära?

Höstmaten. Det finns så mycket gott att äta på hösten! Alla goda grytor, kantareller på en god toast eller egenplockade äpplen från tomten. Mmmm....

Detta uppskattar jag med hösten och försöker alltid att tänka på när jag saknar sommaren som mest. Vad gillar ni bäst? Snart kommer även ett inlägg om roliga saker att göra under hösten när inspirationen är på noll!

Gillar

Kommentarer

tobelieve
tobelieve,
åh vilken roliga lista, fina blider också!! :) Kika gärna in våran mode och skönhetsblogg som är Dalarnas största! Kram
nouw.com/tobelieve
pahlin99,
Så rolig lista, och håller verkligen med om allt, hösten har så många fördelar. Och härliga bilder! :)
photobyemelieee.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Eller hur, hösten är ju bra den med! :)
nouw.com/amandavalfridsson
tsandahl,
Åh vilken rolig lista, även att hösten kan vara går och tråkig så finns det så mycket vackert! :D
theresiasandahl.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Verkligen, det gäller ju att se det fina med hösten också :)
nouw.com/amandavalfridsson
tovvsan,
Åhh jättefin inspiration!!
tovvsan.blogspot.se/