Du borde ta dina ord tillbaks, för alla glömmer men inte jag

- Att lyssna på Veronica Maggio och Oskar Linnros är så himla mycket vår, sommar och glädje för mig.

- Svenska jordgubbar och mjölk på sommaren är bland det bästa jag vet.

- Jag blir sämre och sämre på att passa tider. Vilket verkligen inte är något positivt. Jag tar det hur lugnt som helst 10 minuter innan jag ska gå, men när det bara är 1 minut kvar är det plötsligt en massa saker som behövs göras och det slutar ofta med att jag blir senare än planerat. Eller inte hinner göra allt jag tänkt.

- Jag älskar att vara spontan, men, har jag något inplanerat under dagen så vill jag veta långt i förtid vad det är som gäller, vilken tid/plats osv. Jag vill kunna planera resten av min dag. Annars blir det ibland att jag skiter i det.. haha..

- Jag lyssnar alltid på något när jag t.ex bloggar, städar eller lagar mat. Blir stressad av att det är tyst.  Och främst är det musik, podcast eller serier jag lyssnar/tittar på. Det är också därför jag kan lyssna på så många podcast/ kolla serier eftersom jag alltid gör det samtidigt som något annat. 

- Och vise versa. Jag blir så rastlös om jag bara ligger och lyssnar på podcasts eller kollar serier. Måste alltid göra något samtidigt.

- Hår fått en dille på digestive och brieost. Så himla gott.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

torablogg,
julia.agardh
,
Vart är din jacka ifrån? Har letat jättelänge efter en vårjacka å din ser jue väldans snygg ut...
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Den kommer från Bershka, köptes sommaren 2012 tyvärr.
nouw.com/amandavalfridsson