En höstlista

Beskriv din höst med tre ord: Jobb, mys och längtan.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det bästa är när allt färgas gult och rött och blir fantastiskt vacker, när solen skiner och man går långpromenader i skogen och längst vattnet. Det sämsta är att dessa dagar är så få att de går att räkna på en hand. 


Hur höstmyser du?
I min stora säng i mitt nystädade och rena rum (kan inte slappna av när det är stökigt) gärna med en kopp te, något gott att äta, en bra film och trevligt sällskap. Plus tända ljus och man ska romantisera det ännu lite till.

Hur ser din höstoutfit ut? Lager på lager, gärna med snygga polotröjor, kappor, halsdukar och vita sneakers. Nackdelen är att jag äger inget av detta just nu, så måste shoppa om jag vill leva upp till mina förväntningar ;)

Vad har du på TO DO-listan just nu? Plugga till högskoleprovet, vaccinera mig, researcha både ny kamera och annat viktigt som back-pack ryggsäck.

Bästa musiken för regniga dagar? Min "chill-lista" på spotify. Mycket stämningsfull.

Vilka serier rekommenderar du att följa? Prison Break, The killing, Bron (om man inte sett den är det bästa höst-söndags-serien ever).

Vad är den hastigaste maträtten? Grytor som fått koka hela dagen, eller en pasta bolognese med högrevsfärs som också kokat hela dagen, eller svamp såklart, eller hemlagad pizza. Förknippar även söndagskvällar under hösten med scones, det är en liten tradition vi har här hemma att äta tidig middag och avsluta kvällen med scones framför en film.

Var hänger du helst under helgen? I naturen, haha. Nej men jag vill väldigt gärna göra massa utflykter denna höst. Nu när man inte är fastbunden av massa plugg vill jag gärna spendera mina helger på roliga platser. Vardagskvällarna spenderar jag gärna hemma.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? Ehn JAA. Snart så åker vi. 4 månader kvar bara.

Hur förbereder du dig för vintern? Ser till att inte klaga på kylan i höst, för det lär ju bara bli värre ;) Samt peppar en MASSA inför julen som är min favorithögtid. Och förhoppningsvis åka lite skidor innan årskiftet för att få ut en liten del av det bästa med vintern innan vi åker här ifrån.


Gillar

Kommentarer

ericabjorkander
ericabjorkander,
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,