En sommarlista

Mina planer för sommaren:

So far är min sommar rätt oplanerad faktiskt. Samtidigt som jag tycker att det är lite tråkigt är det kanske skönt och bra också. Då finns det mer tid till spontana sommarnätter, picknickar i parker eller spontan trips. Det jag har planerat är USA, Kalifornien i cirka 3 veckor, 2 veckor på landet i Småland, nån vecka på på landet i skärgården, en födelsedagsfest någon gång efter min 18 års-dag, landet med Alva och Julia (Ja jag kommer hänga mycket på landet i sommar) och eventuellt Spanien. Mitt i allt detta ska jag även försöka ta körkort.

Bästa sommarstället:

Hängmattan med en bok i handen, klipporna på landet i solnedgången, på båten med vinden i håret eller vår som helst man är med fina vänner.

Här badar jag helst:

Helst utomlands såklart, men är långt ifrån en badkruka här hemma i Sverige, älskar att bada. Nattbad är bäst. Eller att bada i sommarregn.

Hur länge ska du vara ledig:

Ska väl vara ledig hela sommaren faktiskt. Har inget jobb inplanerat förutom att jag säkert kommer hoppa in och jobba på restaurangen lite då och då.

Vad ser du mest fram emot?

Längtar så stört mycket till USA annars ser jag bara fram emot allmänt bra och härliga sommardag. Och landet med Julia och Alva såklart. Ser även fram emot att fylla myndig och hänga på uteserveringar.


Vad kommer du köpa inför semestern?

Har ju försökt spara så mycket pengar som möjligt inför sommaren och tänker stoppa mitt shoppingbegär två veckor till innan jag drar iväg. Det jag dock måste köpa är en stor fet resväska och ett nytt objektiv så att jag även kan fota landskapsbilder.


Det här lyssnar jag på i sommar:

Glad och peppig musik såklart. Håller just nu på med min sommarspellista. Slänger upp den när den är klar. Sen har jag även spara ner massa podcast som jag ännu inte hunnit lyssna på.

Favoritsommardoft:

Havet <3 Sommarregn <3 Syrener <3

Hur kommer du göra dig illa?

Brukar inte var så klumpig normalt sätt men lär väl snubbla och skrapa upp knät eller klia sönder ett par myggbett.

Vad oroar du dig för?

Att denna sommar inte ska leva upp till den förra. Att ingen kommer vara hemma när jag är hemma.

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?

Att det var en sommar med många nya upplevelser, nytt folk, nya platser. En sommar som jag kan vara nöjd att kalla mitt sista sommarlov.

Den ultimata sommardagen:

Jag vaknar av mig själv utvilad och glad. Ligger kvar i sängen bara för att jag kan. Solen skiner genom fönstret och utanför hör man grannarna som umgås, skrattar eller någon som lyssnar på radion. Och så fåglarna såklart. En kompis kommer över och vi cyklar till affären för att köpa jordgubbar, färsk bröd och nypressad juice. Vi cyklar i bara klänning för det är alldeles för varmt för något annat. Vinden svalkar och våra ben är gyllenbruna. Fixar och äter frukost på altanen och tar det lugnt. Sen möter vi upp några kompisar och åker till någon klippa och badar, lyssnar på musik och äter och dricker gott. På kvällen möter vi upp ännu flera härliga människor, har picknick i en park och hänger i kvällssolen tills det blir tidig morgon eventuellt någon kompis styr upp middag/fest med najs tema, alla är fina och glada och vi dansar hela kvällen. Och hela dagen går utan att jag fryser det minsta eller är det minsta bekymrad över något.

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Vad underbart allt låter... Hoppas du får en toppensommar!
daniellamaraui,
Den ultimata sommardagen låter verkligen som en perfekt dag, blir så taggad på sommaren när jag läste din lista 😃
pinkpower.webblogg.se
isaaa_,
du kommer ÄLSKA usa så så mycket! 😃
isabyl.devote.se
Evans
Evans,
Hej Amanda! Skulle inte du kunna göra ett inlägg som innehåller allt om din fotoutrustning, dvs, objektiv, stativ, kamera/kameror osv? Skulle vara jätte roligt! Samt redigeringsprogram 😊 kram
nouw.com/evans