En sommarlista

Mina planer för sommaren: Slutar jobba från och med den 4:juli och då åker jag direkt ut till landet med Alva och Julia. Där ska vi ha mys, prata, bada och äta gott. Därefter är sommaren rätt oplanerad. Det blir nog en resa med familjen och kanske en med kompisar, men vi får se. Ska i alla fall njuta till max, bada mycket, hänga med roliga människor och försöka att inte stressa.

Hur länge ska du vara ledig? Från 4 juli som sagt till obestämd tid. Eller ja, jag jobbar fortfarande helger och kvällar på Max då och då men försöker byta bort alla pass i juli åtminstone.

Vad ser du mest fram emot? Att ha tid till saker jag inte hinner med annars. Att ta dagen som den kommer utan att stressa. Och såklart alla härliga sommardagar vid vattnet.

Vad kommer du köpa inför semestern? Har redan spontanshoppat en hel del på sistone, ett linne, några klänningar, en kjol osv. Men sommarkläder behövs fortfarande mer av, helst kjolar och bikinis.

Kommer du bli brun? Om jag åker utomlands ja annars nej troligtvis inte superbrun, men en kan ju alltid hoppas.

Vad kommer du äta? Jordgubbar, glass, vattenmelon och en massa grillat.

Vad kommer du dricka? Fräscha juicer och smoothies, något glas vin på en uteservering, en svalkande läsk och massa vatten.

Vad kommer du ha på dig? Helst barbent varje dag om vädret tillåter, det vill säga klänningar, kjolar och short. Och badkläder såklart.

Det här lyssnar jag på i sommar: Målet var att lyssna på sommarpraten varje dag men det har redan fallerat. Annars lyssnar jag på bra musik och mina favoritpodcasts.

Vad oroar du dig för? Att sommaren ska ta slut för snabbt

Hur vill du minnas sommaren i september? Som en perfekt start på ett nytt steg i livet.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Vilken fin bild på himlen o vattnet 😊
CheerSarah.devote.se
majasoderbergs
majasoderbergs,
Underbart inlägg 😊
nouw.com/majasoderbergs
itsemma
itsemma,
Vad fint inlägg. Hoppas att du får en bra sommar 😊
nouw.com/itsemma
Josefin B,
Vilka fina bilder 😊
www.devote.se/joseefiinb
sofiajosefines
sofiajosefines,
Verkligen underbara bilder & en riktigt fin blogg!!
nouw.com/sofiajosefines
petronellarundqvist
petronellarundqvist,
Vilka fina bilder du tar!
nouw.com/petronellarundqvist