En vårig söndag

I söndags fyllde en utav mina nära vänner Bianca 24 år! Vi lärde känna varandra första terminen i Uppsala då vi pluggat tillsammans och har hängt sen dess. Vi var bland annat på Bali tillsammans förra hösten (2018) och nu skriver vi kandidatuppsatsen tillsammans. Fina minnen med en fin vän <3

Och vilken brunch sen! Fanns verkligen allt man kunde önska inom frukostväg, och super fräsch såklart!

Efter brunchen (och några timmars smältande av maten) åkte vi in till stand för glasspremiär. Jag har dock tjuvstartat med några GB och Tre vänner glasspinnar, men det här var första kulglassen för i år. Vi åkte till StikkiNikki på söder som bara har veganska smaker. Jag tog en sorbet med mynta och en med solroskärnor (låter skumt, men så gott!)

Finaste utsiktsplatsen över Stockholm.

Helt plötsligt var klockan sex på kvällen, så vi åkte hem till Bianca igen för att laga lite middag. Det blev tre olika libanesiska röror, tzatziki, tabbouleh och bröd att doppa till. Så gott!


Efter middagen begav jag mig tillbaka till Uppsala igen. Här har jag nu spenderat hela veckan med uppsatsskrivande, träning, matlagning och promenader. Även fast jag träffade mycket folk förra helgen så försöker jag hålla mig till social distansering. Förra veckan var verkligen ett undantag i folk-träffande. Jag tar annars mitt ansvar och håller mig till stor del hemma!

Gillar

Kommentarer

Alexa
,
Hej!!

Vilken kamera använder du? Och har du tips på bra, men ändå billiga kameror?
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Hej! I de flesta av mina inlägg använder jag bara min mobilkamera. Annars använder jag Canon 6D. Har tyvärr dålig koll på kameror däremellan. Kram!
nouw.com/amandavalfridsson