Etthundra bilder


Idag låg dessa fina bilder i brevlådan och gjorde dagen lite roligare. 100 fina minnen är nu printade till 100 fina bilder. Älskar den känslan. Vad jag dock upptäckte var att jag hade beställt hem fel format. Jag ville egentligen ha en vit ram runt alla bilder om jag ska sätta upp dem på väggen, men tydligen hade jag glömt att kryssa i den rutan... Men men, det blev ju fint ändå och om de inte åker upp på väggen får de nog en plats i ett framtida fotoalbum. Borde nämligen lära mig ta till vara på alla dessa bilder istället för att de bara ligger i en map i datorn och glöms bort. Även när jag väl skriver ut dem är de lätt att de glöms bort.

Något annat jag ska börja göra är att fota mycket fler spontana bilder på människorna runt omkring mig. Det är de allra finaste bilderna. Att verkligen frysa ett ögonblick när någon skrattar eller gör något fint, roligt eller härligt. Önskar att jag hade fler fina och spontana bilder på mig själv tillsammans med vänner, men det är tyvärr alltid jag som fotar och tar bilderna, så när bilder väl tas på mig (vilket är väldigt sällan) blir de aldrig sådär spontana och härliga tyvärr. Nackdelen med att vara foto-intresserad, I guess.

Gillar

Kommentarer

carolinalingh
carolinalingh,
vilken sida beställde du ifrån? :D
nouw.com/carolinalingh
pahlin99,
Åh, skulle också vilja printa ut bilder! Vilken hemsida beställde du från? :)
photobyemelieee.blogg.se
Evans
Evans,
Från vilken sida beställer du hem bilderna ifrån & hur mycket kostar det? :)
nouw.com/evans
moahakansdotter
moahakansdotter,
Känner verkligen igen den där känslan att man själv alltid är den som fotar och aldrig är med på några bilder. Riktigt tråkigt!
nouw.com/moahakansdotter
Abnerssonnoren
Abnerssonnoren,
Åh va fint! nu blev jag oxå sugen! håller med att de vardagliga bilderna på familj o vänner är de allra finaste! Happy mode, man fick nu tack!
nouw.com/abnerssonnoren