Every day moments

Vi håller fortfarande på att måla om här hemma och så här ser det ut i hallen på övervåningen just nu. Jag själv har en bokhylla och grejer i mitt rum medans vi gör om. Det förstör hela mitt lugn, hatar att leva i kaos.

Här har jag spenderat de senaste två dagarna - i hängmattan under syrenträdet. Hur underbart är inte det?

Har fått hem två nya plagg från sheinside, ett linne och ett sett. Superfina båda två och jag är så nöjd! Bättre bilder kommer!

Jag hade bästa hårdagen på riktig länge men tror ni inte att jag skulle gå till frisören just den dagen. Man blir ju ännu finare hos frisören såklart, men kunde man inte sparat en grym hårdag till någon annan gång kan man väl tycka.

I går var det världens finast sommarkväll och vi grillade såklart.

Och åt en enkel middag med kött, egen friterade pommes och tomat & mozzarella. Utomhus såklart. Det var på tiden. En stund senare sprang jag in och fixade mig och åkte in till stan för att möta Julia.

En ny resväska är införskaffad! Den rymmer 108 liter och jag planerar att få plats med mycket fina outfits samt en hel del shopping under resan.

Hej hej här ligger jag och chillar! Allt för att inte plugga matte. Har redan tagit mentalt sommarlov.

Har försökt få lite färg på dessa ben. Lyckades ganska bra faktiskt (med lite hjälp från BUS såklart). Ska nämligen vara barnet både ikväll och på skolavslutningen och lite brun vill man ju ändå vara ;)

Gillar

Kommentarer