FRÅGESTUND!

Eftersom jag har varit urusel på att svara på era kommentarer på senaste tiden, framförallt i somras,  (försöker bättra mig, lovar!!) så tänkte jag gör upp det med en liten frågestund! (Hatar egentligen ordet frågestund men vet inte vad jag ska kalla det annars, hehe) Det var ju över ett halvår sedan jag hade en frågestund sist och det är faktiskt väldigt mycket som har hänt och ändrats sen dess så passa på nu att ställa massa frågor om allt ni undrar över! Jag svarar på frågorna när jag tycker att jag har fått tillräckligt! 

Fråga vad bi känner för! Drömresor? Planer nästa sommar? Familj? Vänner? Träning? Fotbollen? Skolan? Osv.

Gillar

Kommentarer

jojo337
,
Här är lite frågor; Är du en festtjej? Isf när började du dricka/festa? När var senast du "höll på" med någon? Vad tycker du om din skola? Hur är människorna? Din bästa resa? Det bästa med din familj?
attol87
,
Jag har en Canon 600d idag men går i valet och kvalet om jag ska byta upp mig till en fullformatskamera. Tycker du att det är värt att göra det? Det är ju ganska mycket pengar det handlar om.
agnes-hansson
,
hej, jag ska åka till stockholm min kompis över några dagar och undrar om du har några tips. Bästa i Stockholm? Bästa shopping och restauranger? Något man inte får missa? Superfin blogg har du!
alva.asander
,
Jag undrar om du har någon spellista med träningslåtar? Skulle verkligen uppskatta lite nya låtar att lyssna på medan jag tränar, har sett att du har andra spellistor ute på spotify. Älskar din blogg!!
lina.johansson,
Hur gör du för att alltid få så fina bilder till bloggen, tar du med kameran när du äter på restaurang m.m? När och hur började din blogg växa?
www.linajohansson.webblogg.se
annahakanson
,
Du länkade tidigare dina kompisars bloggar som är på utbytesår och du har länkat dina andra vänners bloggar tidigare men jag hittar inte dom inläggen. Kan du länka dem bloggarna du själv läser? Och dina vänners? :D
theanynomous
,
Tänker du resa utomlands nästa sommar? Typ med 2 ubersnälla kompisar kanske? Borde det inte bli dags att boka det nu????
hannaafrom
,
Favoritklädesmärke och vilken/vilka är dina favoritbutiker? Du har alltid så himla fina kläder!
hannaafrom
,
Favoritklädesmärke och vilken/vilka är dina favoritbutiker? Du har alltid så himla fina kläder!
eevveelliinnaa_,
Hur orkar du ta bilder på dig själv varenda dag nästan? :)
eveloina.blogg.se