God morgon!


Min helg började redan igår då jag är ledig idag, förutom ett litet studiebesök på eftermiddagen. Som vanligt vid lediga dagar började jag morgonen med god frukost i sängen framför ett avsnitt av suits. Finns inget bättre sätt att starta en regnig dag på. Nu har jag släpat mig upp från sängen och tänkte hinna plugga lite innan jag ska iväg till gymmet en snabbis. Sedan väntar som sagt studiebesök hos ett företag i eftermiddag och ikväll ska jag äta middag på Shanti med saknade tjejgänget. Ska bli så mysigt och kul!!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

sara.hekkelstrand
,
Hej, tänkte bara fråga vilken macbook du har och varför just den. Funderar på en air eller pro så tänkte bara höra med dig vad du tycker och vilken du har samt hur den är :)
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Jag var inte med när vi valde dator och köpte denna mac, men jag har i alla fall en mac book pro. Om jag skulle köpa en ny inom en snar framtid så funderar jag på en air eftersom den har mycket längre batteritid + är mycket lättare, men eftersom jag jobbar mycket med bilder och har flera program uppe samtidigt så är egentligen pro bättre för mig :)
nouw.com/amandavalfridsson