Handla med Amanda

Igår var jag som sagt och handlade och införskaffade lite välbehövliga saker att ha hemma. Handlade främst till skafferiet, det vill säga torra produkter. Vi tar en titt på vad man kan behöva hemma om man heter Amanda Valfridsson:

Är det bara jag eller blev det väldigt fint att alla påsar matchar? Här är i alla fall fyra grejer som är jättegoda att toppa din yoghurt med utöver granolan + fulla med nyttigheter såklart. Vi har linfrön, chiafrön, gojibär och rostade kokos flakes, de sistnämnda är mina favoriter, yoghurten känns extra lyxig och god med dessa.

Sen har vi nötterna: valnötter är mina favoriter, dels för att de är goda men dels för att de är så enkla att bryta sönder med handen till mindre bitar, istället för att hacka med en kniv. Sedan köpte jag även hasselnötter, brukar också ha mandlar men det hade vi redan hemma.

Grönt te köpte jag då jag hört att det är väldigt nyttigt och bra att dricka just grönt, plus att det alltid är kul att variera tesorterna. Danskt rågbröd är brödet jag alltid äter till frukost, mellis osv. Perfekta brödet till avokadomackor exempelvis. Något nytt som fick följa med hem var dessa supertunna riskakor från Friggs med chiafrö och havssalt, de var supergoda, tips tips! Till sist har vi havregryn som jag behövde till granolan jag skulle göra + till min gröt på morgonen.

Här här vi två saker som inte förvaras i skafferiet men som fick följa med hem ändå pga akutslut. Jordnötssmör my all time favourite och naturell kvarg.

Detta är saker jag gärna försöker ha hemma i skåpet, (OBS. plus pauluns granola såklart, när man inte gjort egen). Kommentera om ni vill att jag ska göra en liknande med produkter som jag alltid har hemma i kylskåpet för att kunna göra bra luncher, eller kanske frukt, bär och grönsaker jag alltid vill ha hemma?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

annagabriella
annagabriella,
Älskar Gojibär!! Tycker också det är jättefint att alla påsarna matchar 😊 haha
Julia,
Det verkar underbart ju, så mycket nyttigheter 😊
juliamullersandvik.se
Emma
,
Superkul inlägg!! Gör gärna fler liknande 😊
Alexandra
,
Kan inte du lägga upp receptet på granolan?? 😊 Jättekul inlägg!
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Tycker att riskakorna smakar lite som popcorn!
nouw.com/ebbaalexandraa
Julia
,
Jaa gör gärna en med det du alltid har i kylskåpet, mycket bra tips!!