Here we go again!

Nu sitter jag i bilen på väg mot Göteborg! Det är återigen dags för Gothia Cup. Femte gången för min egen del, men ingen gång är den andra lik, så jag är faktiskt riktigt taggad och hoppas vi kan gå så långt som möjligt! I år spelar vi Girls 17 Elite, vilket innebär att vi spelar i en inbjudningsgrupp för de bästa lagen i Sverige samt från andra länder. I vår grupp har vi ett annat svenskt lag, ett Amerikanskt och ett Brittiskt lag. Här ser ni vårt spelschema (jag spelar i Bele Barkarby). Jag kommer antagligen att uppdatera er hur det går under veckan, annars hörs vi när jag befinner mig på landet. Tills dess har jag tidsinställt några inlägg till er.

PUSS OCH KRAM, HOPPAS NI FÅR EN SUPERBRA VECKA!

Gillar

Kommentarer

karolina.blogg,
Heeej Amanda! Ska förmodligen till Stockholm nästa helg och eftersom du bor där (?) tänkte jag att du kanske har något tips på bra affärer, cafén, restauranger osv, ja du förstår! Förstår ifall det är mycket med gothia men hade varit jättetacksam om du kunde skriva en kommentar i min blogg eller något! Kramkram
karolinaarvidsson.se
chaarlotte_,
Vi missar alltid denna veckan hemma i Göteborg då vi är iväg och spelar SM under hela denna veckan. Denna gång i Växjö. Lycka till under veckan :)
charlottethoren.se
lloviisafritzson,