Hur ser min höst / vinter ut?

Har fått frågor angående mitt nya jobb och mina planer efter studenten så nu tänkte jag därför ta upp dem i ett enskilt inlägg och svara på dem. Here we go:

Under hela hösten kommer jag att jobba heltid på kundtjänst. Det kommer framförallt att handla om frågor kring fakturor, ränta osv. Att jobba på kundtjänst och ha möjlighet att hjälpa människor varje dag är något jag verkligen ser fram emot. Att det dessutom är ekonomiska frågor ser jag som både utmanade och bra inför framtiden. Jag börjar nu på måndag och är en aning nervös faktiskt, jag hoppas på att trivas men man vet ju aldrig. Ska trots allt spendera extremt mycket tid på jobbet så jag hoppas verkligen att jag klickar bra med mina kollegor.

Anledningen till att jag valt att jobba heltid hela hösten är för att kunna spara pengar till min resa nästa år. Jag och mina två närmsta vänner, Alva och Julia ska ut på livets resa. Vi åker nästa vinter till Asien, där vi ska besöka storstäder, paradis öar, byar, sevärdheter, tempel, fina platser, lära oss att dyka, köra river rafting, ta del av andra kulturer, upptäcka så mycket som möjligt. Efter Asien fortsätter vi vidare till Australien och sedan Nya Zeeland, även där ska vi åka runt till olika städer och vackra platser. Vi räknar med att vara borta i ungefär tre månader. Och hörrni, jag längtar så jag spricker. Det ska bli otroligt kul att testa något helt nytt, jag har aldrig varit på resande fot så länge. Vill att det ska bli 2017 nu.

Gillar

Kommentarer

Sofija,
Vad roligt det låter!
sofijasfashion.bloggo.nu
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Visst gör det! Jag är så taggad 😄
nouw.com/amandavalfridsson
wgunnari
wgunnari,
Det låter som en dröm😍
nouw.com/wgunnari
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Ja det ska bli helt fantastiskt!
nouw.com/amandavalfridsson
Jeweljulia Blogg,
Åh, vad häftigt! Jag önskar jag hade haft mer planer efter gymnasiet jag också, mer än att "bara" jobba. Det är jättebra att du har ett mål att jobba mot, det tror jag kommer gynna dig nu när du sitter på kundservice under hösten.
jeweljulia.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Ja men precis, då har man något att se fram till och verkligen kämpa för!
nouw.com/amandavalfridsson
Emma,
Gud vad kul 😊
www.emmae.se
carolinalingh
carolinalingh,
Men ÅH jag ryser typ när jag läser det. Var borta 7 månader i Australien och kom hem nu i våras, alltså det är FANTASTISKT. Blir nästan peppad för jag vet vilka underbara upplevelser du kommer ha. Min resa var det bästa jag någonsin gjort och kommer ha med den hela livet. Så kul för dig!!

Jag peppar redan för nya resor...
nouw.com/carolinalingh
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Haha åh härligt! Wow, 7 månader är ju riktigt länge. Jobbade du där då? Har du några Australien-tips man inte får missa? 😊
nouw.com/amandavalfridsson