Idag får vi besök från Spanien

Jag helt glömt bort att berätta för er att spanjorerna kommer till Sverige idag!! Minns ni att jag var med skolan i Barcelona i vintras? Spanjorerna vi bodde hos då kommer alltså till oss nu och ska bo här i en vecka. Det känns en aning konstigt att någon annan ska bo och leva i mitt hem, haha.. När de är här ska vi bland annat gå till kungsan, shoppa, åka båt, gå till grönan, äta middagar, grilla, spela brännboll osv. Jag ska försöka fota så mycket som möjligt så att ni kan få se vad vi gör! Däremot vet jag inte hur mycket tid jag kommer ha att blogga på, och jag vill ju inte vara för osocial mot min spanjorska heller. haha. Men jag ska göra mitt bästa! Jag hoppas i alla fall att det blir en riktigt rolig vecka!

Vore det intressant att läsa om vad vi gör denna vecka förresten? Vill ni att jag ska skriva mycket om det?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

alma
,
Ja, skulle vara jättekul om du skrev om det! Och gärna med fina bilder till ;)
rebecca,
vad kul! Jag har också varit med i ett liknande utbyte med skolan fast vi åkte till Tyskland till en liten stad utanför Frankfurt :)
twoliw.blogg.se
mydailythoughts
mydailythoughts,
Skriv så mycket du kan om det. Vore jätte intressant att höra! Du kan ju göra en sammanfattningsliknande sak när veckan är slut ju, så du inte är osocial som sagt haha ;)
nouw.com/mydailythoughts