Last day of christmas break

Jag för nästan exakt ett år sedan. När jag kollar på vissa bilder ser jag verkligen stor skillnad på hur jag såg ut då jämfört med nu. Dessa bilder syns det kanske inte så mycket på, kan fixa ett inlägg med lite gamla bilder om det skulle vara intressant?

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att fota massa kläder till bloppisen (kul att det verkade vara uppskattat! ska försöka fixa det de kommande dagarna), fixat med macen och pluggat lite (läs:lite) spanska. Imorgon börjar skolan och jag är så extremt otaggad. Jag ser framför mig alla dagar fyllda av plugg, svåra uppgifter och jobbiga prov, hur stressen infinner sig i vardagen igen och hur veckodagarna bara blir en nedräkning till fredagen. MEN, att vårterminen börjar betyder ju också att våren närmar sig, vi kommer närmre sportlov, påsklov och skidresan med skolan bl.a., man får träffa alla saknade vänner man inte träffat under lovet och rutinerna kommer tillbaka. De senaste dagarna när solen har varit framme och snön är borta så har det nästan känts som vår ute, och jag måste ju medge att det gör mig otroligt glad! Även fast det troligen lär ta ett tag, och det säkert kommer komma någon omgång snö mellan, så är jag så så redo för en ny årstid och allt vad det innebär.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

oskarehrnberg
oskarehrnberg,
Hej! Oskar heter jag och lever som öppet gay. Har precis skrivit ett inlägg som förklarar hela min historia och hur jag lyckades komma ut med min läggning. Jag hoppas detta kan intressera och hjälpa så många som möjligt!
nouw.com/oskarehrnberg
isabell.idestrand
,
Ja det skulle vara så himla kul och intressant att se dig på gamla bilder och hur du ser ut nu i ett inlägg!