Midsommarhelgen

Traditionellt midsommarfirande med släkten avslutades med en god grillad middag runt 8-tiden.

Sedan fick jag skjuts med båten över till fastlandet, hoppade på en buss och mötte upp Julia för att åka till Norra Lagnö.

Hur fint? Vi var tvungna att stanna och ta lite bilder, vad annars? Hur fin är inte Julia?? Efter lite photosession mötte Teo oss och vi gick mot Aron och midsommarfesten.

Hade en jättebra kväll, allt var så bra uppstyrt med danstält, rökmaskin och hela köret. Plus att tomten de bodde var så fin. Synd att jag inte tog någon bild vid bryggan eller så.

Fin soluppgång runt klockan 5 under vår promenad på väg hem till Teo.

Jag, Alva, Julia och Teo gjorde på morgonen efter en somrig frukost ute i solen. Resten av dagen bestod av sol och bad vid klipporna. Det var fantastiskt varmt och för mig kändes det som den första riktiga sommarlovsdagen, så härligt. Tyvärr har jag bara boomerangs och inga bilder från badet, frukostbilden ovan får räcka.

Jag sov kvar en dag till och på söndagsmorgonen åt jag och Teo pannkaksfrukost. Vid 10 blev jag hämtad av min familj och vi begav oss hemåt igen.

Väl hemma spenderade jag min söndag med att sova växlat med att möblera om i rummet.

Har haft en jättebra helg med bara en massa bra människor. Att börja en ny sju dagars-jobbvecka känns ganska segt, hade ju precis fått sommarlovsfeelings.. Längtar verkligen till måndag och ledighet just nu.

Gillar

Kommentarer

Agnes
,
Är nyfiken haha men vem är Teo? 😊
Agnes
IP: 82.99.3.229