Min helg i bilder

I fredags slutade jag jobba vid 18, då skyndade jag mig hem, bytte om och begav mig tillbaka in till stan. Jag skulle nämligen möta upp Julia och Alva för en middag på Strandvägen 1. Jag fick en middag i födelsedagspresent så jag blev bjuden på allt, så uppskattat. Efter middagen gick vi vidare till italiano och tog ett glas vin på uteserveringen.

lördagen vaknade jag upp pigg och glad till strålande sol. Jag och mamma åkte till löpspåret för att ta en runda i skogen. Vi sprang ganska lugnt så jag avslutade med några backintervaller, det var riktigt jobbigt.

Sedan kom jag hem, duschade och åt lunch. Jag åt en sallad med kantareller och en ny falafel-sort som inte alls var särskilt god (dessutom ful form haha). Där efter tog min pigg-het slut och ja la mig i sängen för en tupplur. Vaknade med ett ryck nån timme senare och skyndade till fotbollsplanen för att kolla en stund på Alvas match.

På kvällen var det dags för kräftskiva! Ida och Michelle hade styrt upp superfint i Michelles lusthus. Vi var 9 gamla Blackebergare och det var så kul att träffa alla igen! På bilden ser ni Johanna och Michelle. När vi var mätta och nöjda åkte vi in till stan och satte oss på McLarens resten av kvällen.

Söndagen spenderade jag med att städa mitt rum och byta lakan, vem älskar inte känslan av nytvättade lakan?

Sedan fick det bli en springtur till, men det gick otroligt segt och var otroligt jobbigt.. Blev inte direkt taggad på att ge mig ut igen efter det. Därefter pluggade jag ett ganska bra tag, men blev för rastlös och behövde ge mig ut på en promenad. Gick bland annat förbi denna 

Och denna fina solnedgång... När jag kom hem bakade jag scones till familjen som vi åt framför ett avsnitt av The Killing

Så utvilad och redo för ny vecka efter denna underbara helg, nästan helt perfekt (saknades bara lite pojkvänsmys hehe)

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Ser riktigt härligt ut! :*
nouw.com/belliblonkan
Maja ,
Åh vilken härlig helg! 😃
devote.se/healthymaja
tildans
tildans,
Åh så härligt!
nouw.com/tildans
Linamariekoch
Linamariekoch,
Vilken härlig helg du har haft!! Vad god maat;))
nouw.com/linamariekoch
Evelina ,
Gud vilken chill dag! 👌
Vad pluggar du förresten?
photologicaly.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Pluggar bara till Högskoleprovet just nu, haha 😉
nouw.com/amandavalfridsson