Min helg i bilder

Min helg började i princip redan i torsdags eftermiddag . Jag och Gustaf mötte Ida och Axel i en padelmatch. Gustaf och Axel har båda två spelat tennis på hög nivå och jag och Ida spelat tennis tillsammans när vi var små (dock i typ 1 år max, men vi har alltid varit sporttjejer så bollkänslan har vi ändå i oss). Så vi fick till ett riktigt bra spel under hela matchen vilket var så kul. Det var lätt roligaste gången jag spelat padel hittills! Riktigt kul verkligen! Efter padeln åkte alla hem till sig, duschade och bytte om, för sen var det dags för middag hemma hos oss.

Killarna stod för drinkarna och tjejerna för maten. Jag och Ida lagade en vodkapasta som blev supergod!! Lite risiga bilder dock, var godare än det ser ut!

I fredags tog vi det lugnt hela dagen. Jag pluggade lite på förmiddagen men sen tog vi helg. Tog bara bilder på mat denna dag. Här ser ni min frukost och middag. Till middag blev den en vegansk poké bowl med inspo från när jag och några kompisar lagade middag för några veckor sedan.

haha okej vad blir det här för matinlägg?? Till mitt försvar visste jag inte på fredagen att jag tänkte start upp bloggen just den här helgen, så jag fotade mest det jag tycker är kul, det vill säga mat. Hade inte en tanke på att fota till bloggmaterial, haha!


I lördags fyllde i alla fall Gustaf 24 år. Han fick frukost på sängen och lite födelsedagspresenter av mig. Mysmorgon! Därefter tog vi vårat pick och pack och körde tillbaka till Stockholm. Vi skulle nämligen gymma med Gustafs bror och sen luncha med familjen.

Vi åt lunch på Zink. Jag gillade verkligen atmosfären, väldigt fint inredd!

På kvällen blev det hemmagjorda högrevsburgare med sötpotatispommes och goda tillbehör.

I söndags satt jag mest ute i solen och läste i det fina vädret. Efter lunch åkte jag och Gustaf och sprang 7km i Ursvik. Älskar att springa i naturen! Hundra gånger jobbigare dock på grund av så kuperat spår. Men så himla skönt efteråt!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men lägg av, så mycket god mat och jag är så hungrig haha.
nouw.com/johannagrahn