Min studentdag

Dagen började 7:00 med champagnefrukost hemma hos Michelle. Vi åt gott, fotade en massa, skrev i varandras mössor, sjöng sånger och så vidare. Så mysigt.

Mina favorit klassisar <3

Efter allsång på buss till väg till skolan och en lyckade lunch med bland anana framträdanden av lärarna var det dags för avslutning i ljushallen. så här ser det ut på vår skola: studenterna längst ner och resterande elever på våningarna runt om. Så mäktig känsla att äntligen få vara en av de som står upp på bänkarna och skriker så högt en kan "Det är vi som är Blackeberg".

Sedan träffades vi alla i klassrummet för att få våra betyg, ge presenter till lärarna och sjunga sånger. Magda och Mats höll ett mycket fint framträdande och många tårar föll.

Med endast 10 minuter kvar står alla elever i ljushallen och sjunger ramsor för allra sista gången. Så sorgligt men så pepp. Klockan 14:00 sprang jag och klassen ut genom Blackebergs dörrar under ett konfettiregn.

Lyckan var total för vi hade tagit studenten !!!

Hittade till slut min skylt bland alla människor och kramade om min fina familj och släkt. Har svårt att visa känslor och grät ingenting under hela dagen (till min stora besvikelse), men när jag kramade om mamma som grät blev jag väldigt känslosam.

Efter massor av kramar och grattis var det dags att ge sig ut i folkmassorna och hitta kompisarna.

Så mycket kärlek <3

Sedan bytte vi snabbt om och sprang ner till ängen för att hoppa på flaket. Att åka flak var bland det roligaste jag gjort. Skrek, sjung, hoppade, dansade och sprutade öl konstant. Försökte verkligen att njuta av varje sekund, för trots kylan var det så mäktigt. Att jag sen frös ihjäl när vi steg av var väl en annan femma, men det var lätt värt det.

På kvällen hade jag mottagning vilket var så himla lyckat. Släkt, vänner, familjevänner m.m. kom dit för att fira mig och varenda person som var där gjorde mig så himla glad. Pappa höll ett fint tal och jag försökte hinna prata med så många som möjligt. Vid 23 behövde jag dock lämna de sista gästerna för att bege mig mot slutskivan.

​Trots dålig musik hade en rolig kväll. Vi stannade kvar till 3, åkte till en efterfest och strax innan 5 vandrade jag hem efter livets dag. Kände mig tom och ledsen att allt var över, men samtidigt så tacksam för alla fina minnen och stunder jag fått uppleva. 

Gillar

Kommentarer

almawiola
almawiola,
Så härligt!!
nouw.com/almawiola
sannaerikssons
sannaerikssons,
Gud vad mäktig ljushallen var!! Får rysningar bara av att kolla på bilden!
nouw.com/sannaerikssons
annsoh
annsoh,
Jätte fina bilder! 😊
nouw.com/annsoh
Agnes
,
Så fin klänning!! Var köpte du den??
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Den köptes på Zara 😊
nouw.com/amandavalfridsson