Mina 3 bästa och billigaste skönhetstips

1. Använd ansiktsvatten

Efter att du har tvättat ditt ansikte på kvällen och tvättat bort ditt smink är det superviktigt och bra att även använda ansiktsvatten. Det sitter nämligen ofta smink kvar, även om du har tvättat ordentligt, och vi alla vet ju att om man ständigt sover med smink kan det leda till orenheter och finnar. Jag tar lite ansiktsvatten på en bomullsrondell och drar över ansiktet för att få bort det sista sminket.

Extra: Har du problem med att få bort mascaran på ögonfransarna? Häll lite ögonsminksborttagning en bomullspinne och dra längs fransraden. Har du mascara kvar dagen efter kommer det göra att ny mascara som sätts på smular.

2. Brun utan sol

När jag känner mig extra blek och trött i ansiktet är ett brun utan sol min lösning. Det behöver inte alls vara supermycket men bara den där lilla extra brunheten kan göra att ditt ansikte mycket piggare. En billig investering för en enkel uppfräschning!

3. Använd inpackningen på rätt sätt

En inpackning är inte heller en så dyr grej att köpa, men det blir onödigt om du inte använder den på rätt sätt. Se till att ditt hår är handdukstorrt innan du tar på din inpackning för att håret verkligen ska kunna suga åt sig av inpackningen. Är håret torrt blir behandlingen mer som ett balsam. Ha i inpackningen så länge som det står på förpackningen, bara för att du har i den längre ger inte det extra effekt. Samtidigt som din inpackning sitter i kan du vira in håret i en handduk, gärna en handduk i microfibrer du en frotté handduk då det är mycket mera skonsamt för håret.

Gillar

Kommentarer

Sofiafih
Sofiafih,
Superbra tips!
Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊
nouw.com/sofiafih
pahlin99,
Jättebra och kul inlägg 😊
photobyemelieee.blogg.se
elise_holgersson
,
vilken brun utan sol använder du? Jag är jätteblek och blir aldrig brun naturligt så vill gärna ha en brun utan sol som ser naturlig ut och inte ser orange ut... Gärna någon som man blir brunare av långsamt, alltså som
Man får smörja in flera gånger 😊
isaaa_,
Lägg aaav vilka underbara bilder du tar! fint <3 syftar på tidigare inlägg med , haha
isabyl.devote.se