Mina bästa tips för en lyckad picknick

Kolla vädret i förväg. En picknick blir 100 gånger härligare med värnade kvällssol

Leta upp en bra plats. Lägg ned tid på att hitta den bästa platsen. Se till att ni sitter plant, att alla får ordentligt plats, att ni inte sitter nära störande vägar eller ännu värre nära något illaluktande avlopssytem. Ha även i åtanke hur solen går ner och se till så att ni inte hamnar i skugga efter bara fem minuter.

Ha med er något gott men enkelt att äta. Det behöver inte alltid vara middag man har med sig, bakverk eller fika funkar lika bra. Se dock till att det går att äta kallt, att det räcker till många (och att det ser fint ut på bilden, hehehiho). Mina tips är: baguett med potatissallad och rostbiff, en god pastasallad, mackor eller bullar och kakor. Och jordgubbar såklart. Brie, digestion och vindruvor är också en hit.

Musik. Musiken är viktig, se till att ta med er en högtalare och sätt på härlig sommarmusik för att komma in i rätta känslan. Allsång uppskattas alltid :))

Glöm inte filtar och varmare kläder. I börjar av kvällen kan det vara underbart att sitta i fina klänningar, men när solen går ner blir det kyligt. Ta med er filtar eller varmare kläder att sätta på. Man vill inte tvingas gå hem bara för att man fryser lite.

Köp en engångsgrill och grilla marshmallows. Mysigaste, godaste och somrigaste du kan hitta på. Samlas runt grillen och grilla goda s'mores med marshmallows, choklad och kex. Kladdigt men så gott.

Gillar

Kommentarer

Cheerleader.91,
Grilla marhsmallows e riktigt mysigt 😊
CheerSarah.devote.se
Mariinos
Mariinos,
Riktigt bra tips! 😃
nouw.com/mariinos
isaaa_,
nu blev man picknick sugen haha
isabyl.devote.se
Linaerix
Linaerix,
Åh så bra tips och så fina bilder! 😊
nouw.com/linaerix