Mina nya skidkläder

På efterfrågan kommer här ett inlägg om mina nya skidkläder för säsongen:

Vad som inte finns på bilden och som heller inte är nytt för i år, men fortfarande ingår i min skidutrustning är; vantar från Peak, underställ från Soc, tjockare tröja från Peak, ett annat par skidglasögon från Smith, ryggskydd (rekommenderar verkligen alla att ha ryggskydd!! man vet aldrig vad som kan hända, hellre lite obekvämlighet än en bryten ryggrad..), samt obviously skidor, pjäxor och stavar.

Min nya jacka är från Helly Hanssen och är en slags grön, brun färg. Var inne på en annan orange jacka men vet att jag tröttnar så extremt lätt, denna kändes mer tidlös. Det är ingen skaljacka utan den är ganska tjock, vilket för mig är skönt då jag fryser så lätt, dock finns det självklart luftfickor osv. om det skulle bli för varmt.

Byxorna är från Cross. De är lite bootcut liknande, lite tajtare runt lår och rumpa och så vidare nertill. Detta var något jag verkligen ville ha, jag är så liten så det känns som att jag försvinner bort under alla stora säckiga byxor och jackor annars.

Även skidglasögonen kommer från Cross. De är spegelglas men går lite åt det röda hållet vilket gör att de fortfarande fungerar bra i mulet väder. Är det soligt funkar spegelglas bra, men är det mulet är egentligen det orangea glaset bäst. Förra året var det dimma och mulet exakt hela tiden och jag såg inga skiftningar i snön alls, allt var bara vitt vitt vitt, det vill säga jag såg varken var det var isigt eller var det helt plötsligt låg snöhögar på grund av blåsten. Ganska jobbigt med andra ord.

​Japp, det var det! Hoppas du som frågade fick den inspo du önskade och att ni andra inte dog av uttråkning av att läsa detta inlägg :))

Hela outfiten får ni se vecka 9 live från italienska alperna.. Puss och Kram!!

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer

Sam,
Jag älskar, åh du är ganska gulligt <3
samfranklin.blogg.se
tovelindmarker
tovelindmarker,
Vet du vad jackan heter? Jättefin! 😊
nouw.com/tovelindmarker