Mitt 2015 del 1: Jan - April

Januari börjar året med nyårsmiddag och nyårsfest På nyårsdagen låg jag i soffan hela dan och inte förrän 2 januari när jag mötte upp Olivia, Ida och Tora igen på vapiano fick vi vår pizza, dock tog jag pasta hehe. Månaden fortsatte sedan med mysiga middagar hemma hos vänner, nån fest här och där, en brunch hemma hos mig med tjejerna i klassen, promenader i ett fint vinterlandskap, en massa plugg i skolan och en hel del träningsmotivation. Fick även ett missöde när jag slingade håret och var tvungen att gå randig i håret i ett par dagar... Den sista januari spenderade jag hemma hos Natalie och hade en riktigt rolig drinkmiddag.

I Februari var jag perioder lite ledsen och vilsen, tröstade mig med en återfunnen glädje i att rita. Tyckte det var väldigt avslappnande och roligt. Firade Nutellans dag med Julia och bakade nutellakakor. Jobbade en hel del som barnvakt och kämpade fram vagnen genom ett lager av snö. Fick jobb på hotellen / restaurangen med Julia och var superglad för det. Jag fikade även med vänner, gick på en överraskningsfest, firade min bror och potentiell vårdag i slutet av månaden åkte jag och Julia in till stan på glassjakt. Februari månad avslutades med ett sportlov i Sälen tillsammans med familjen. Vädret sög, flera liftar var avstängda och jag var extremt uttråkad. Träffade Julia en dag och vi hade såklart riktigt roligt. Haha spenderade uppenbarligen mycket tid med Julia denna månad, mys <3<3

Våren var på ingång och jag var så pepp. Denna månad var jag väldigt stressad av någon anledning, men hann med en hel del roliga saker också. Jobbade för första gången på nya jobbet under melodifestivalen. Efter 12 timmar i sträck med servering var jag helt död i fötterna. Tyckte dock att det var kul vilket ju var skönt. Försökte förövrigt carpa våren så mycket som möjligt, åt somriga rätter, var utomhus mycket, fikade, lunchade, satt ute i t-shirt och testade vårkläder. En dag efter skolan åkte jag och julia och köpte glass och satte oss i solen i flera timmar. Mycket vårkänslor då. Gick även på the script med Olivia och Agnes samt åt middagar med tjejgänget.

Älskade våren <3 Så härlig månad och så glad man blir pga vädret. Månaden började med påsklov som spenderades mycket med vänner och en hel del vila. Jag firade påsk med släkt och familj, åt enligt tradition skaldjursplatå och fick påskägg. Spenderade mycket tid med Ida, Julia och Mikaela, vi åt middag på phils, brunchade och besökte kungsan exempelvis. Här började vi även spåna idéer inför UF... Åt en mysig middag med Inez, Carro och Mikaela, började på fotboll igen och tyckte det var riktigt roligt, brunchade med Alva och kollade på fotbollsmatch, räknade ner dagarna till sommarlov, började övningsköra seriöst, blev invald till styrelsen och åt frukost på broms med Olivia, Tora, Ida och Agnes.

Gillar

Kommentarer

Daniella,
April-månad verkade riktigt nice 😃
daniellamaraui.webblogg.se
caroline,
Såå himla härliga bilder!!
www.carrostyle.devote.se
Emelie,
Åh, du tar så fina bilder!! Speciellt från april 😊
photobyemelieee.blogg.se
Alicia
,
Hej! Skulle vara roligt med ett blogginlägg om vad du fick i julklapp!
Kram