Mitt 2015 del 2: maj - augusti

Maj var en otroligt stressig månad för mig, hade massor i skolan och hade väldigt prestationsångest både där och på jobbet. Några höjdpunkter förgyllde månaden så som överrasknings picknick för Ida, en middag för Agnes, övernattning hos Alva, första grillningen, en spontan cykeltur med Alva, home made pizza på mitt golv och gick på Veronica Maggio med Klara och Natalie.

Bland de bästa månaderna detta år - juni var underbart. Jag sprang med Alva längs vattnet, var på Ida och Agnes 18 års fest, fick ett oerhört efterlängtat sommarlov, fikade med en massa vänner, åt glass vid vattnet, hade picknick med klassen, tog cykelturer, lunchade, gick på studentmottagningar, välkomnade Johanna och Viola, gick på Julias födelsedagsmiddag, hade födelsedags lunch för släkten och förberedde mig en massa för USAAA. Den 19 juni bar det sedan av på en helt fantastiska resa. Vi började i La där jag fyllde 18 bla. och hade det riktigt underbart.

I början av juli var jag fortfarande på road trip i Kalifornien och levde life. När jag kom hem var jag jetlagad i flera dagar och sov en massa. Träffade alla kompisar som var hemma för att ta ikapp missad tid. Sedan var det dags för mig att inta sommaren jobbvecka. Jag serverade på restaurangen några kvällar men blev så jättesjuk. Låg i feberfrossa två veckor i stress och under semesterveckan på landet låg jag mest och sov och försökte bota min nästan 40 gradiga feber. Att vara jättesjuk under semestern är ingen höjdare.

​Augusti är en av favoriterna detta år, gjorde så mycket kul denna månad. Började med en kort weekend på landet för att vila upp mig, sedan hade jag picknick med Julia och Mikaela, reunion med Alva efter en hel sommar isär, firade Olivia som fyllde år och hade då min första utgång, åkte till landet med Julia och Alva och hade tre så bra dagar, jobbade på bröllop och 50:års fest, hade 18 års fest, gå på promenad med vänner, gick på en mysig utomhusfest, åt middagar, hade sleepovers och njöt av sommarlovet till fullo. När skolan drog igång tyckte jag det var helt sjukt att jag endast hade ett år kvar, nu har jag endast en termin kvar. Under de första skoldagarna fikade vi mycket, jag och Julia hängde mycket på brillo och åt glass plus att vi startade vårt kära lilla UF.

Gillar

Kommentarer

Mrs Muller-Sandvik,
fy att ha feberfrossa i två veckor är aldrig kul 😟 Men så härligt att du hade en bra augusti 😊
juliamullersandvik.se