Mitt 2015 del 3: september - december

​Första höstmånaden och man var som vanligt taggad på tända ljus, myskvällar och varma drycker, men än så länge stannade sommarn kvar ett bra tag till då vi hade kanonväder. Jag jobbade en hel del i september på mina gamla jobb + gick på jobbintervju för MAX som jag nu jobbar på. Vi var mitt uppe i köksrenoveringen så jag åt på papperstallrikar dag ut och dag in. UF drog igång ordentligt och vi hade vår första bakdag, hade en superrolig klassutgång, jag hade frukostdejt med Alva innan skolan, tog även promenader tillsammans och pratade om kommande året och gick på insparken. Största händelsen denna månad var att jag tog mitt körkort den 11 september!! Har nog aldrig varit så stolt över mig själv som då. 

Oktober var en mysig höstmånad, många middagar med vänner, bland annat hemma hos Johanna, risotto picknick och på un poco för att fira Julia. Tog en hel del promenader, både ensam för att rensa tankar och i sällskap. Vi hade en hel del att göra med UF, hade massor av bakdagar och skrev på affäris. Var även på fotografiska museet, gick på halloweenfest, blev bjuden på en privat spelning med Lucas Graham, skrev HP, hade brunch och jobbade massor på hotellet.

Månadens höjdpunkt var helt klart min roadtrip med Alva till Uppsala. Vi hade så mysigt den dagen och gjorde massa kul. Andra najs grejer November månad var att jag fick en ny mobil, jag designade klart och vi fick hem nutellböckerna och vi hade mössprovning. För övrigt taggade jag julen en hel del, fikade massor, gick på mat och fotomässan och började på mitt nya jobb där jag jobbade konstant månaden ut pga öppningen.

​December bjöd som sig bör på en hel del festligheter. Det började med att min bästa vän äntligen fyllde 18 vilket firades med middag och utgång, kvällen efter var det Molly som stod på tur att firas, några helger senare firade vi Mikaela och det blev en och annan utgång utöver, bland annat på julfest. Vi spelade cureare i skolan och stod på julmarknader med UF. Jag lucia-fikade hos Johanna, julshoppade med Julia, såg på bio, slog in paket, bakade massa julgodis och firade julafton med släkten. Året avslutade med Julia och Alva, först med en jättegod middag innan vi drog vidare mot en fest. 

Tack 2015 för allt jag fick uppleva detta år, tack för vännerna du fört mig närmre, tack för stunderna jag alltid kommer att minnas och tack för allt jag lärt mig, både om mig själv och omvärlden. 

Gillar

Kommentarer

matildajjansson
matildajjansson,
Åh vad fina och mysiga bilder, syns att du haft ett roligt 2015! Hoppas du får ett minst lika bra 2016, kram! ♥♥
nouw.com/matildajjansson
fannyfelicias
fannyfelicias,
Åh du tar verkligen så fina bilder!!
nouw.com/fannyfelicias
juliaronnefalk
juliaronnefalk,
Jättefina bilder!! Ser ut att ha varit ett bra år!
nouw.com/juliaronnefalk