Mitt musikår 2014

Här är mitt år i musik! Att The Script ligger högst upp på listan av artister förvånar mig lite, är ändå inte ett sånt stort fan av dem, men antar att det är för att jag har lyssnat på så sjukt mycket musik senaste tiden och då har en hel del av deras nya låtar legat med på listan. Att Veronica Maggio och Oskar Linnros ligger med på listan förvånar ju mig dock inte, tröttnar aldrig. Låten Sour Patch Kids lyssnade jag på i princip varje dag efter Spanien för att tbt:a lite, den är fortfarande så himla mycket kärlek. Genre har jag egentligen ingen koll på, men uppenbarligen lyssnar jag mest på pop.

Här är de mest spelade artisterna beroende på årstid. I vintras lyssnade jag på "Happy" flera gånger per dag, satt ja. Veronica Maggio är så himla mycket vår satt det finns inte. Minns inte alls att jag lyssnade mycket på Ed Sheeran i somras, men tydligen, haha. Och sen som sagt the script nu i höst.

Lyssnar på mest musik på helgerna, antar att det är från alla mina promenader och när jag åker fram och tillbaka till olika saker.

Som sagt - lyssnar mest på musik när jag ska någonstans (fast ganska mycket på hög volym ensam hemma också, i och för sig, haha) och jag har lyssnat på musik i totalt 14 072 minuter.

EDIT:  Gör ert egna häär

  • Postad i: Musik

Gillar

Kommentarer

ja.ericson
,
vart kan man göra det där???
madeleinelinnea
madeleinelinnea,
https://www.spotify-yearinmusic.com/my-year/ :)
nouw.com/madeleinelinnea
pahlin99,
Åh vad kul att se! Hur gör man så att man ser det på Spotify? :)
photobyemelieee.blogg.se
madeleinelinnea
madeleinelinnea,
https://www.spotify-yearinmusic.com/my-year/ :)
nouw.com/madeleinelinnea