Monday 12 January

God morgon! Idag är jag ledig vilket alltid är hur skönt som helst. Har precis ätit en god frukost framför Suits och ska nu ta tag i lite plugg hade jag tänkt. Skulle haft spanskaprov förra veckan men läraren dök inte upp (???) så jag kan eventuellt ha prov imorgon, men jag kan lika gärna ha det någon annan lektion. Känns ju en aning irriterande att inte veta 100%. Funderar också på att ta mig ut en stund, men det snöar som sjutton och det är ju så varmt och skönt här inne, hehe. Jaja, vi får se vart dagen tar mig helt enkelt. Kram kram! 

Gillar

Kommentarer

Juliasager
Juliasager,
åh vad gott det ser ut, ha en bra dag! :)
nouw.com/juliasager
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Tack så mycket och detsamma! :)
nouw.com/amandavalfridsson
elladahl.97,
Nu kommer jag med en lite annorlunda fråga, haha... Nu när det inte är sommar, använder du frysta hallon då i yoghurten? Det ser så gott ut men jag är himla rädd att använda de direkt, eftersom jag blev sjuk en gång efter att ha ätit frysta bär. Nu för tiden kokar jag alltid för att ta bort bakterierna, som sägs finnas. Du har inte varit med om liknande? :) Annars vill jag bara säga att din blogg är superfin!
itsaboutme.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Japp, jag använder frysta hallon! Värmer dem lite i mikron innan jag lägger de i yoghurten. Det har aldrig hänt mig att jag blir sjuk på grund av det, men förut under någon period när det tydligen var farligt att äta frysta bär så höll jag mig undan, nu ska det nog vara lugnt igen tror jag :) Tack så mycket! :D
nouw.com/amandavalfridsson
Guest
,
Vad gott det ser ut! O vilken fantastiskt fin blogg du har! :D