My Year in music

Det var uppenbarligen inte jag som var DJ på nyårsfesten, jag började tydligen låten med en riktigt lugn och avslappnad låt. Inte så konstigt då jag dan efter mådde som man ju kan må efter sådana tillställningar.

Veronica Maggio ligger på plats nummer 1 som mest spelad artist, inte så konstigt om man bläddrar ner och ser hur mycket hon dyker upp här och var. Hon är bäst helt enkelt. Nummer 5 blev Daniel Adams Ray som inte fick plats i bilden.

Okej nummer 1 här är så förvånande, lika så att de hamnade topp 3 på listan ovan. Å andra sidan lyssnar jag aldrig på hela album, jag lägger låtarna jag gillar i min spellista och så är det med det. Men nu när jag tänker efter lyssnade jag jättemycket på fifth harmony i vintras när jag var ganska lost och behövde en massa girlpower i form av peppig musik.

Veronica Maggio är självklart med, kan lyssna på dessa album när som. Aviciis nya album blev ju en favorit som jag spelade sönder och Shawn Mendes trodde jag inte alls jag lyssnade så mycket på, men som sagt lyssnar aldrig på hela album så det är nog främst därför.

Mina mest spelade låtar då? Ja, catch & Realease är ju fortfarande en favorit. Alla låtar här ovan har jag väl spelat sönder någon gång under året.

Summa summarum så lyssnar jag helst på peppig och glad musik. Ni vet när man är på väg någonstans med riktigt hög musik i hörlurarna och en riktig powerlåt kommer igång och man känner mest att akta er för här kommer jag. När jag är glad vill jag ha musik som matchar mitt humör och när jag är ledsen vill jag bli gladare genom deppig musik.

Lyssnar ju konstans på musik när jag åker någonstans. Katastrof om man lämnar hemmet utan hörlurar. Trodde det skulle bli mer än 2 timmar om dagen dock, lyssnar ju även hela tiden när jag är hemma.

En lista på alla olika artister vore ju coolt.

Detta är nästan 8 nya låtar per dag. Jag gillar att testa många låtar innan man hittar sina favoriter i alla fall.

Maggio, Maggio, Maggio såklart.

Gör ert eget år här

  • Postad i: Musik

Gillar

Kommentarer

isvarmt
isvarmt,
Men gud va kul!! Ska genast kika hur mitt år har sett ut!
nouw.com/isvarmt