New Balance


Beställde hem ett par New Balance för att ha som jobbskor (och för att de är så snygga att jag även kan använda dem till vardags såklart) men när jag öppnade paket såg jag att jag inte riktigt fått rätt skor. På bilden från hemsidan är det nämligen mörkblå skosnören och som ni ser på bilderna fick jag vita. Jag vet inte riktigt om jag gillar dessa skor eller inte, fräscht med vitt kanske, men å andra sidan var det ju inte de skorna jag tänkt från början. Jag vet heller inte hur pass stor skillnad det blir med en ny färg på snörena, men jag vet inte om jag gillar de vita skosnörena faktiskt, och känner man mig så vet man att min beslutsångest inte är nådig och jag har ingen aning om hur jag ska göra. Vad tycker ni? Tycker ni att dessa skor var fina? Ska jag behålla dem som de är?

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer

ebbsan
ebbsan,
De var jättefina, behåll dem 😊
nouw.com/ebbsan
alma.nordenstam
,
De är superfina! Har ett par likadana, men fick med både mörkblå och vita snören. Testa att maila New Balance och kolla om de bara missat att skicka med ett par blå snören?
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Köpte den från en annan sidan och jag har mailat dem men de har tydligen ing blåa skosnören :/ vilka tycker du är finast på? 😊
nouw.com/amandavalfridsson
JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
Jag tycker dom va jättesnygga!
nouw.com/jenniferenstrom
Malomo97
,
Så fina! När jag beställde New Balence i höstas kom det svarta i stället för de gråa som jag hade beställt... Men är nöjd i dag 😊 Fick med både svarta och vita snören. Föstår precis hur du menar med beslutångest! Tycker de var fina, om jag hade varit du hade jag behållit dom!
hanna.larsson
,
Åhh vart är dina jeans ifrån Amanda? Sitter supersnyggt på!😊
pahlin99,
Så grymt snygga!
photobyemelieee.blogg.se
hanna.l.wahllof
,
Vart beställde du skorna? Tacksam för svar!