New hairstyle


Jag är så otroligt trött på mitt hår just nu och känner verkligen för en förändring. På vintern blir mitt hår så mörkt, frissigt och fult.. Är väl inte ensam om detta antar jag? Men dåliga hårdagar är ju inte bland det roligaste man kan vakna upp till...

Det är så himla fint med kort hår, men det skulle aldrig funka på mig, mina lockar skulle bli helt galna och jag skulle gå runt med ett affro, typ. Jag skulle egentligen aldrig våga göra en stor förändring, men just nu vill jag i alla fall klippa mig och fixa min utväxt, dvs. slinga lite ljusa slingor. Det är ju i princip omöjligt att få ett helt annat hår, men man kan ju alltid drömma om att äga frisyrerna på bilderna ovan. Det vore nått.

Gillar

Kommentarer

tovvsan,
Åh så fina frisyrer!
tovvsan.blogspot.se/
issaphoto
issaphoto,
Du skulle va så fin med typ underaxlarnamedfemcmkort! Tror det skulle passa dig sjukt bra! Om du tunnar lite minskar risken att lockarna blir helt galna ;) tro mig, jag vet ✋ kram!
nouw.com/issaphoto
issaphoto
issaphoto,
Du skulle va så fin i håretunderaxlarnamedfemcmkort! Om du tunnar håret minskar risken att håret lockar sig! Du skulle va helt sjukt snygg i det! Kram <3
nouw.com/issaphoto
amanda.hed,
En tumnagel kokosolja, smält i handen och dra genom håret. Jag har provat oändligt med produkter mot mitt friss men detta är det enda som funkar. Jag gör även en inpackning med kokosolja över natten en gång i månaden för att minska frisset ytterliggare. Lär dock få öka inpackningarna nu under vintern eftersom att det blir extra torrt. Håret blir verkligen som nytt och så luktar det ju väldigt gott också :)
amandahed.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Åh vilket bra tips, det ska jag absolut testa!
nouw.com/amandavalfridsson