Nutellaboken

I torsdags fick vi äntligen hem vår bok!! Ni minns säkert att jag har tjatat om hur mycket vi i UF-företaget har kämpat med bakning, recept osv. och hur mycket tid jag la ned på att få hela designen och alla bilder helt rätt. Men nu så: nu är den äntligen här! Här kommer en snabb genomgång:

Framsidan består av bilder på fyra av recepten som finns i boken. Jag tog fram olika förslag och så fick gruppen rösta, de gillade denna framsida mest.

Boken består av en innehållsförteckning (såklart) och en kort presentation om oss, resterande 45 sidor består av mumsiga recept. Så här kan ett uppslag se ut.

Till varje recept står tidsangivelser, svårighetsgrad (lätt, medel, avancerad) samt små olika tips, exempelvis vilka som passar som julgodis, hur man kan göra den varma chokladen ännu godare eller hur länge bakverken håller. Vi har även markerat ut varsitt favoritrecept.

Känns så coolt att hålla sin egenproducerade bok i händerna faktiskt.

Och nu till det bästa: Vi säljer böckerna till hela Sverige! Alla ni kan alltså beställa en bok från oss och få den hemskickad i er brevlåda. Det är den perfekta julklappen till er själva eller någon annan. Jag lovar er - ni kommer inte bli besvikna. Allt är verkligen såå gott! Mina favoriter är exempelvis nutellabullarna, nutellasemifreddon, nutella s'mores bars och nutella fudgen. Ja, ni hör ju själva gott det låter!!

Boken kostar 150kr + frakt.

Vill ni köpa ett exemplar: maila till: nutellafellasUF@hotmail.com så berättar vi där hur ni går tillväga med ert köp!

Vi har redan sålt många böcker så passa på att beställa nu innan jullagret tar slut.

Gillar

Kommentarer

fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Vilket jobb, ser supertrevlig ut!
nouw.com/fanniesalomonsson
itsemma
itsemma,
Wow, ser super fint ut 😃
nouw.com/itsemma
feli,
Thea,
Åh vad spännande! Var tryckte ni er bok (företag/förlag)? 😊
theasspace.blogg.se
Charlotte,
Grymt jobbat! 😊 Grattis <3
charlottethoren.se/bloggen