Nymöblerat once again

Idag har jag varit ledig och sysselsatt mig med att möblera om i rummet. Tänkte ju åka in till stan till H&M men vaknade klockan 9 och då kände jag att allt ändå skulle vara slut när jag kom fram tyvärr. Så jag hittade på något annat att göra istället, vilket alltså fick bli att möblera om. Får ju cravings till att göra om rummet då och då har haft det ett tag nu så det var på tiden. Försökte göra det lite extra mysigt nu till hösten. Tips är att sätta in många små olika ljuskällor i olika delar av rummet och tända dem istället för en stark taklampa, det blir verkligen så mycket mysigare. Jag använder t.ex. en sänglampa, en rund ljuslampa och en ljusslinga + massa värme- och doftljus såklart. Sedan älskar jag även att ha skrivbordet framför fönstret. Sitter där så pass ofta så nu är det trevligt att kunna titta ut samtidigt som man jobbar.

Gillar

Kommentarer

hedddis
hedddis,
Åh fint! Jag har precis gjort om mitt rum med, in och kika om du är intresserad <3 Visst är det underbart att möblera om och förändra titt som tätt? Det blir som ett nytt rum varje gång. Kramis <3
nouw.com/hedddis
emmashud
emmashud,
så fint du har! voluspa är helt underbar 😊
nouw.com/emmashud
Linda
,
Åh vilken otroligt fin blogg du har! Så inspirerande 😊 har alltid viljat ha ett sånt klädställ vart har du köpt den från?