Nyttiga frukostmuffins med hallon och blåbär

Jag hittade detta recept på en blogg för ett tag sedan och var ju bara tvungen att testa. Det är inte exakt samma konsistens som vanliga muffins, men de är faktiskt väldigt goda ändå! Ersätter kanske inte fredagsfikan, men jag åt dem som en del av mitt mellanmål eller frukosten.

Ingredienser: 2 mogna bananer, 1 ägg, en liten klick kokosolja, några hasselnötter, blåbär, hallon (frysta eller färska). Du kan även tillsätta lite havregryn, honung eller vad som helst egentligen. Receptet var från början bara med banan och ägg, men jag tillsatte lite saker som jag tyckte skulle vara gott att ha it.

Gör så här: Mixa bananerna med ägget. Tillsätt kokosolja och hasselnötter och mixa lite till. Klicka ut smeten i muffinsformar och lägg sedan på hallon och blåbär i varje form. In i ugnen i cirka 15 min på 250 grader!

Gillar

Kommentarer

alma
,
Måste testa, bananpannkakor är ju toppen så detta lär väl bli bananpannkakor 2.0 ;) Skulle du kunna lägga upp outfitbilder på din klänning från Uniqlo? Tack för en blog full med inspiration!
tovvsan,
Det ser sjukt gott ut! <3
tovvsan.blogspot.se/
szalai.fotografi,
Ser ju jättegoda ut! Måste testas haha. :D Du har inte lite tips på andra saker man kan försöka ersätta godis med? Eller hur man blir av med sitt godis beroende?
szalai.blogg.se