Oh summerdays

Gårdagen var verkligen i topp. Började med en frukost i sängen och sista avsnittet av oitnb sen gjorde jag mig iordning inför dagen. Jag skulle nämligen möta upp Mikaela och Julia för picknick. Vi köpte med oss massa gott från mataffären och satte oss i solen i en park för att äta. Här är jag och Mikaela som precis ska hugga in på drickan respektive jordgubbarna.

När vi svettades för mycket och det blev för varmt förflyttade vi oss till skuggan. Där låg vi och chillade, lyssnade på musik och pratade om allt ifrån killar till instagramredigeringar.

Jag åkte hem och hann knappt landa ordentligt innan jag skulle åka tillbaka till samma park, men denna gång för att träffa Alva.

Vi skulle äta pizza på delibruket. Trots att pizzan blev kall rätt snabbt pga utomhus vägde sällskapet och den fina kvällssolen upp alltihoppa. Pizza, Alva och sol = en kombo i världsklass.

Så fint att äntligen få träffa sin bästavän igen efter hela sommaren isär.

När vi var klara bestämde vi oss för att promenera hem. Vi gick ner från kullen vi ätit middag vid och började traska.

Vi tog en omväg längs med vattnet där vi blev myggattackerade av tusentals mygg. Utökade min myggbettssamling med ett par stycken. Men fin rosa himmel var det i alla fall.

Plus att det var så här fint sen när vi gick över bron för att korsa vattnet. Och sen fortsatte vi vår trevliga 2 timmars vandring hem och när Alva vek av hem till sig satte jag mig och väntade på min skjuts hem till mig.

Och det var den måndag det, bästa måndagen på länge.

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,
Men åh så mysigt!
nouw.com/amandadellien
photogiiiirl
photogiiiirl,
låter som en härlig dag<3
nouw.com/photogiiiirl
tovvsans
tovvsans,
låter såå härligt!
nouw.com/tovvsans
daniellamaraui,
Asså åh, fett nice ju 😃
pinkpower.webblogg.se
MalinDahlman
MalinDahlman,
Åh så mysigt ju!!☺️👍🏼
nouw.com/malindahlman