Personlig almanacka

Nu har det blivit augusti och det kanske faktiskt är dags att börja tänka på lite skolmaterial. Som ni vet är planering A och O för mig för att klara skolarbetet, det går inte alla lika bra om jag inte planerar. Ni minns kanske min egengjorda stora kalender som jag satte på väggen framför mitt skrivbord för att ständigt hålla koll på allt? I år kommer jag istället satsa något annat, något jag faktiskt inte har använt tidigare - en kalender som jag kan ta med mig överallt.

Och nej, en kalender/almenacka är ju verkligen ingen nyhet för somliga, men jag har verkligen aldrig hittat någon som passar mig och mina behov. Jag tycker det är för oöverblickligt, för smått och för fullt. När personligalmanacka.se kontaktade mig och frågade om jag ville designa min egna kalender, tänkte jag varför inte, om det är någon gång jag kan få en bra sådan är det ju nu. Och jag är helt ärlig nu när jag säger detta: jag är SÅ nöjd verkligen. Jag kommer verkligen kunna använda denna kalender, inte bara i fem veckor i början av terminen och sedan ge upp. Ni vet som du brukar bli med typ allt, hehe ;) Jag har valt massa fria ytor i boken så att det finns massor av plats till varje dag, i slutet har jag valt att lägga in randiga sidor för viktiga anteckningar och det bästa av allt: i början av varje månad finns en överblick av den kommande månaden. Hit kommer jag gå tillbaka hela tiden för at mycket bättre kunna planera och strukturera min månad. En mycket bra almanacka helt enkelt!

Här ser ni min framsida! Den är gjord av mig i photoshop och AV står ju då för mitt namn och sedan står de höstterminen 15 - vårterminen 16 under.

Här ser ni ett exempel på en månadsöverblick. Perfekt för att bara skriva in lite kort vad som händer denna månad och sedan kan man vara mer utförlig på varje veckouppslag.

​Almanackan är från personligalmanacka.se

​Kika in senare för chans till att vina din egen almanacka! 

Gillar

Kommentarer

Sofiafih
Sofiafih,
Supersnygg, nu blev jag sugen på att göra en egen!
Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊
nouw.com/sofiafih
mikaelasvahn
mikaelasvahn,
Supersnygg, tycker det är viktigt med en snygg almanacka!
nouw.com/mikaelasvahn
tovvsans
tovvsans,
superfin ju!
nouw.com/tovvsans
bengan.stina
,
Hej! Vet du om modulerna blir typ orange och lila eller blir dem som resten av insidans design? Hade varit tacksam om du kunde svara då jag själv blev så sugen på att beställa en egen....om jag inte vinner i din utlottning vill säga! 😉
lloviisafritzson,
Har också haft en almanacka från personligalmanacka förut, tyckte den var svinbra för som du säger kan man välja så mycket själv utifrån sina egna behov. (Y)
llovisfritzson.blogg.se