Proteins


Nu ni! Nu ska jag bli en riktig fitness-junkie! Haha nja, inte riktigt. Men jag har i alla fall införskaffat mig ett proteinpulver så att jag kan dricka proteinshakes efter min träning. Det är ju viktigt att få i sig proteiner direkt efter träning om man vill bygga muskler, vilket jag ju gärna vill. Om jag ska vara ärlig är smaken riktigt äcklig och jag får tvinga ner den, men det är ju bara att stå ut och dricka upp Det ska i alla fall bli kul att testa detta ett tag och se om det ger någon effekt. Detta proteinpulver köpte pappa på en affär inne i stan, men det finns nog att få tag på lite överallt. Nästa gång blir det en ny smak, det är en sak som är säker ;)

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer

cornelia_brotning,
Va, va den äcklig? Har funderat på att pröva produkten, hoppas någon annan smak smakar bättre 😊
hardcore.disciplin.se
info,
prova vanilj och kör i en mixer ihop med kanel, äpple och havregryn. Jättegott!
charlottethoren.se
emmaablogg,
Star nutriotion har inga goda pulver, testa MMSPORT's "body science" istället eller fitnessguru's (lite sötare) för det är mycket godare!! 😊 Eller mixa med bär så får du bort den mesta smaken på pulvret 😉
emmajulia.disciplin.se
hanshen
hanshen,
Tråkigt att den inte var så god.. PASSA PÅ - fråga mig om vad ni vill nu; träning, mode, skönhet osv!
nouw.com/hanshen
aliceelofsson
,
Det bästa är att köpa naturell, den innehåller mest protein ochär utan sötningsmedel och konstiga tillsatser. Testa blanda i lite vaniljsocker, då blir det svingott!! Mjölk, proteinpulver och vaniljsocker.
victorianielsen
victorianielsen,
Använder samma, valde chokladsmak! Så sjukt äckligt haha..
nouw.com/victorianielsen
frida_dyza
,
Blandar du pulvret med vatten? Det har jag jöttesvårt iallafall men med mjölk är det riktigt gott. Använd lättmjölk kanske om du känner att du inte vill få i dig extra kalorier (:
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Tack för alla tips!! 😃
nouw.com/amandavalfridsson
jp_94_jp
,
Skulle också rekommendera fitnessgurus om man vill ha ett godare protein. Bara smakat jordgubb/vitchoklad och choklad/hasselnöt men dem är riktigt goda! Som ovanstående redan sagt, lite sötare men jag brukade blanda ut dem med lite mer vatten bara så blev det lagom. Bästa är att ha dem i frysen ett tag så dem blir riiiiktigt kalla, smakar nästan som milkshake då! 😃