Put a hat on it


Dagens stora diskussionsämne har varit nationella provet i matte och huruvida vi kommer att behöva skriva omprov. Vi som läser matte 2b skrev nämligen NP igår men facit hade läkt innan provet och folk har alltså fuskat. Helt ärligt vet jag inte vad jag hoppas på, provet gick jättedåligt så att få göra omprov skulle egentligen inte skada, men att sitta och skriva matteprov igen i fyra timmar vet jag inte om jag orkar med med tanke på allt annat vi har.. Så ja, vi får se hur det blir med den saken helt enkelt. Synd att folk ska behöva bli kollektivt bestraffade bara. Nu ska jag plugga vidare och troligen träna lite.

Gillar

Kommentarer

majab1997
,
Håller med. Tyckte också provet var svårt men vet inte om jag vill göra om det igen i fyra timmar :/
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Nej precis det är ju ganska påfrestande och speciellt när man suttit och pluggat och lagt ner tid på det här, nu måste man börja om från början känns det som. Speciellt vi som har omprovet om tre veckor.. :/
nouw.com/amandavalfridsson
annelie7andersson,
så fin 😊
lie7.for.me
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
veranoj
,
va!? hur sjutton kan facit till nationella läcka??? trodde det inprincip var omöjligt. för alla gör det samtidigt väll? hade någon typ hackat in sig i systemet eller något?
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
En elev på en skola hade varit i lärarrummet där facit låg (vilket det absolut inte ska göra) och fotat facit och sen har det spridit sig vidare..
nouw.com/amandavalfridsson