Q / A

Hej amanda! Skulle du kunna visa hur du har gjort dendär "ramen" på bilden? skulle du kunna visa i ett inlägg eller länka varifrån du lärt dig? :) Tacksam för svar! Absolut kan jag visa det! Det är verkligen superenkelt! Kommer troligen upp i veckan.

Är den på engelska? Är den lätt eller svår läst? funderar nämligen på att köpa den och läsa den innan jag ser på filmen, så är tacksam för svar :) Jag har läst den på engelska, men den finns på svenska också. Jag tycker att det var en del ord man aldrig hade hört förut och inte förstod, men å andra sidan brukar jag nästan alltid läsa böcker på svenska.

hej! tänkte framkalla massa bilder för att sedan sätta upp på väggen, såg att du har gjort det! från vilken hemsida gjorde du det på ? och hur gjorde du din fotobok? :)) Jag har framkallat dem på min egna skrivare och sedan har jag satt upp bilderna med kludd. Min fotobok är gjord på icafoto och då satte jag bara in bilder på olika sidor. 

Åh vad fint du har det! Vart är prydnadskudden längst fram köpt? Kram :) Från H&M. Kram!

Du tar och redigerar så fantastiskt fina bilder Amanda! Har mycket att lära från dig! Har du något tips på program för bildredigering förutom photoshop, gärna som är gratis :) xx Tack så mycket! Jag skulle nog säga photoscape eller pixlr.com (om det fortfarande heter så)

vilken rolig ide! vart har du hittat denna söta anteckningsbok? ^^ Tack! Den är köpt på Lagerhaus.

Hej! ska besöka Stockholm i helgen & tycker alltid att man hamnar i samma spår. har du tips på några trevliga caféer eller restauranger man som 'turist' inte kanske tänker på? (helst i Stockholm innerstad) även om du har några guldkorn till affärer att dela med dig med vore det snällt. KRAM Kan fixa ett inlägg med lite tips i Stockholm!

Hur lång är du? Jag var 167 cm senast jag mätte mig, hoppas att jag har växt lite till nu ;)

Svar på senaste kommentarerna. Har ni några frågor är det bara att ställa dem!

Gillar

Kommentarer

emilia.mellstrom
,
Jag har lite frågor att ställa! 1. Äter du nyttigt och är väldigt hälsosam? 2. Hur ofta äter du onyttigt? 3. Brukar du köra några hemmaövningar eller ett program hemma (träning)