Q/A

Så kul inlägg! Vart kommer jeansen ifrån? Så snygga! :D

Tack, kul att höra! Jeansen kommer från JC och köptes för ett antal år sedan.

Var är alla dessa bilder tagna? (Detta inlägg)

Uppifrån och ner kör vi dåra, bild 1-2 är tagna i bergspasset saint leonards passet (tror jag) mellan Österrike och Italien. Bild 3-5 är tagna i den Italienska staden Merrano, En medelhavsstad mitt bland bergen. Bild 6, 8 & 9 är från Sirmione vid Gardasjön i Italien, finaste och gulligaste staden! Bild 7 är tagen vid samma bergspass som översta bilderna. Bild 10-12 är tagna i Venedig. Bild 13 i Bibione. Bild 14-15 i Venedig. Bild 16-17 i bergspasset vid Grossglockner i Österrike. Bild 18-22 är tagna i Zell Am See.

Utöver detta var vi även på massa andra härliga platser, så kul att resa på detta sätt!

Jag skulle gärna vilja se receptet! Vart kommer jackan ifrån också? Den var superfin :)

Receptet kommer! Jackan är köpt på Tommy Hilfiger förra våren.

Älskar din blogg så vansinnigt mycket! :) Kan du göra ett separat blogginlägg om Converse-tvättning?

Åh tusen tack!! Ja, det kanske jag kan fixa, det är egentligen inte alls svårt men jag kan ju tipsa lite om ni vill!

Vart jobbar du?

Jag extrajobbar på Quality hotel vid Friends arena uppe i Brasseriet eller nere i baren.

Kan du inte göra ett inlägg om ditt jobb, hur du hittade det, vad som är kul och vad som är tråkigt, hur det är att jobba med en kompis osv. det vore jättekul att höra! Själv är jag 16 och måste hitta ett nytt jobb då jag inte haft ett sedan 4 månaer tillbaka, så det vore jättekul om du kunde skriva ett litet inlägg om jobb!

Absolut kan jag fixa det! Dock tror jag att jag väntar lite tills det att jag har jobbat lite fler gånger, kommit in i det ordentligt och verkligen känner av vad som är roligt/mindre roligt. Lycka till med ditt jobbsökande! :)

Hej! Först och främst: Jättefin blogg! Älskar sättet du redigerar dina bilder på! Sen undrar jag hur du sökte ditt jobb? Gick du liksom till olika ställen och frågade, eller hur gjorde du? Skulle nämligen vilja ha ett litet extrajobb.

Tack så hemskt mycket! Man skulle väl kunna säga att jag fick jobbet via kontakter då Julia känner vår chef. Om vi däremot inte hade fått detta jobb hade jag nog börjat gå runt till olika affärer, caféer osv. för att försöka hitta ett jobb.

Hej! Jag har en fråga till dig, varför skapade du en blogg? Jag undrar bara om du skapade en för att publicera alla bilder du tar eller för att kunna titta tillbaka i arkivet när du blir äldre?

Till en början var det nog egentligen för att mina kompisar hade bloggar och jag inte hade något annat att göra, haha. Ju mer tiden sedan gick desto mer kände jag dock att jag bloggade både för att kunna lägga upp alla bilder men också för att kunna titta tillbaka i arkivet när jag blir äldre, och båda dessa orsaker var nog anledningen till att jag fortsatte blogga och började blogga mer på riktigt.

Gillar

Kommentarer