Q/A

Vilken fin outfit! Vart kommer kappan ifrån? :)

Tack! :) Kappan kommer från H&M. (detta inlägg)

Hejdu! Förut bloggade du ju på blogg.se men bytte sen till nouw.com ! Skulle inte du kunna ta upp olika fördelar/nackdelar med dessa två? Jag funderar på att också byta till nouw.com men är lite osäker. Är du nöjd med bytet? Känner du att du gjorde rätt val? :)

Hej! Ja precis, det stämmer, jag bytte hit för ungefär prick ett år sedan. Fördelarna med blogg.se är nog att det finns större design möjligheter om man är intresserad och kunnig, men å andra sidan är det mycket enklare att förstå sig på här på nouw.com. Jag syntes ganska ofta på blogg.se's startsida och gör även det här på nouw ibland också, men överlag tycker jag att nouw är mycket bättre på att lyfta fram sina bloggare och ge alla chansen. Inläggsverktyget här är väldigt bra, detsamma gäller mobilappen. Det var ju ett tag sen jag använda blogg.se, men ibland strulade det med bloggen och att ladda upp bilder för mig, förutom de nog lika bra på den fronten. Jag är i alla fall nöjd med mitt val! :D

Åh, byxorna <3 var är dom ifrån??? :)

Byxorna är köpa från JC för säkert 5 år sedan. Jag använde de så pass mycket att de sprack i knäna, mina absoluta favoritjeans, så jag var jätteledsen över det, haha, men nu använder jag de alltså ändå! (detta inlägg)

jag verkligen älskar dina outfits bilder och inlägg! Tycker att du verkligen ska börja göra mer sådana inlägg!

Åh, tack, superkul att höra! Ska absolut försöka fixa fler outfits nu när det börjar bli ljusare ute. Ska försöka haffa någon som kan ställa upp att fota mig också, haha.

Hej igen! Skulle du kanske kunna ta dig tiden att göra iordning och visa ditt rum i ett inlägg, fullt med bilder? Skulle vara jättekul! Kramis

Mitt rum gör sig tyvärr inte så fint på bild.. haha! Men jag funderar på att möblera om igen när jag får tid, det var ju trots allt i december jag gjorde det sist (hehe). Då ska jag försöka få till lite fina bilder!

Var har du köpt skorna? :)

Skorna är köpta på H&M! (detta inlägg)

Vart är den kabelstickade tröjan ifrån? Jätte fin!

Tack! Från Sheinside :) (detta inlägg)

Har jag missat att svara på din fråga? Skriv en kommentar så försöker jag svara så snabbt som möjligt!

Gillar

Kommentarer

elinartursson96
,
sjukt att du kan ha ett par byxor du köpte när du va typ 12 år!
moa.larsson
,
Vad gör du för att hålla din vikt så bra? Hur ofta tränar du och vad för något? Hur ofta äter du godis/chips/glass/choklad/tårta/desserter?
becca_gustafsson,
Åh va fint! Vad är klänningen ifrån?
beccagustafsson.devote.se
Evans
Evans,
Hej du! Vart är kjolen ifrån?
nouw.com/evans
s.brunnmyra
,
Vart har du köpt marc jacobsskalet till din MacBook?
fannyenvall,
Skulle du kunna länka till kappan? :D
ffannyenvall.devote.se