Ralph Lauren Denim & Supply blus

I paket nummer tre låg denna blus från Ralph Lauren Denim & Supply. Jag tycker att den är SÅ fin och jag är så himla nöjd med mitt köp! Har suktat efter denna ett bra tag och nu när jag hittade den med en rabatt så slog jag till, trots ont om pengar... Bilderna ger ingen direkt rättvisa men ni lär ju få se den på outfits i framtiden. Nästa köp blir en halsduk och en ljusslinga till rummet och sen har jag köpeförbud fram till sommaren ungefär. :-)

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer

Maja.frick97,
Vad fin! :) www.healthymaja.devote.se
healthymaja.devote.se
tovvsan,
Åh va fin den var!
tovvsan.blogspot.se/
amandaspaak
,
Hej! Ett tips bara då jag har denna blus (fast min är vit-svartspräcklig då men) ;) Den krymper rätt mycket i tvätten trots att man tycker att den inte borde göra det med tanke på märket och kostnaden... Så var noga med hur du tvättar den, tråkigt att den blir för liten efter att ha använt den ett fåtal gånger. Min blus slutar snart vid naveln pga av krympningen.. Och jag har även sett andra med denna blus där den har krympt så mycket så att de måste ha ett linne under.. :( Tråkigt om det blir så med tanke på att den är uuuursnyyggg, så var försiktig! Kram
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Men va?? Gud va dåligt! Precis som du säger så borde man ju få det man betalar för.. Tack för tipset i alla fall, får försöka att inte tvätta den så ofta alltså!
nouw.com/amandavalfridsson