Recap

Hej hörrni! sommarlov har man men oj vad fullt upp jag har hela tiden ändå. Gör massa roliga saker hela tiden samtidigt som jag fixar det sista inför USA. Lite stressigt men jag gillar det. Här kommer en liten summering över mitt sommarlov hittills.

Torsdag: Första sommarlovsdagen och jag firar med en lång sovmorgon, god frulle och lite solning på balkongen innan jag tar mig ut på en löptur. Sen måste jag skynda mig in till stan för att möta upp klassen för picknick (som ni redan sett bilder från)

Fredag: Jag och Mikaela var iväg hela dagen för att köra halkbanan, alltså risktvåan inför körkortet. Det var superenkelt och riktigt roligt. Nu är det verkligen "bara" uppkörning och teoriprovet kvar.

Lördag: Hjälper mamma att laga massa mat inför min födelsedagslunch, tränar lite och övar parkering. På eftermiddagen åker jag mot Julia där jag spenderar hela kvällen på hennes 18 års middag för vännerna.

Söndag: Min 18 års lunch för hela släkten. En stor del av släkten som annars bor ganska långt bort tog sig även de hit till Stockholm för att fira mig, vilket verkligen superkul och uppskattat. Fick så fina presenter som jag ska visa er senare. Så glad och tacksam! Och mamma och pappa hade fixat så fint med supergod mat verkligen.

Bilder från allt detta kommer senare, men jag måste hålla på dem lite för att ha lite material till bloggen hehe.

Kommande vecka ser ut som följande:

Måndag: Lunch med tjejgänget, övningsköra, middag med Alva.

Tisdag: Körlektion, Tandläkaren inne i stan samt luncha med släkten + andra ärenden inne i stan

Onsdag: Jobba - sitta barnvakt

Torsdag: Packa, packa packaaaa!! + fixa massa med bloggen.

Fredag: Vi åker!! Klockan 07:00 går planet från Arlanda

Måste även hinna träffa massa andra vänner innan man åker i väg inför sommaren. Vet bara inte hur jag ska få ihop allt.. haha!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

esmeralda,
Åh vilken fin bild på dig! 😊
esmeraldaedenberg.blogg.se
alice.linnea,
Åh vad fin du är! Låter som väldigt bra dagar. Kram finaste du!
alix.blogg.se