Seven things about me

Mina favorit- och mest använda emojis just nu är tjejen i röd klänning som dansar, pistolen (som jag skickar när jag inte orkar göra något, vilket är typ hela tiden haha ganska hemskt egentligen), gubben som ler besvärat med en vattendroppe på pannan (som jag skickar när något är stelt, vilket också är typ alltid) och såklart den skrattande gubben som gråter. 

Har inte köpt en enda julklapp än och börjar få lite smått panik över detta.. har haft så extremt mycket i skolan senaste tiden så jag har helt enkelt inte hunnit. Och inte nog med det, jag har ju ingen som helst aning om vad jag ska köpa till alla???

Jag har redan tagit psykiskt jullov, har egentligen två uppgifter kvar att göra, men jag har verkligen INGEN ork till detta, alltså jag skjuter upp det hela, hela tiden.

För några dagar sedan laddade jag ner sömnapp som tydligen ska mäta hur man sover och sedan väcka dig när du sover som lättast. Än så länge tycker jag det har funkat ganska bra faktiskt. Har haft svårare och svårare att somna på kvällarna på senaste tiden och jag är alltid otroligt trött på mornarna, så jag hoppas att denna kan hjälpa på något sätt.

Vissa dagar kan jag bli helt hypead och få så himla mycket energi och vilja göra massa konstiga och spontana saker. Jag blir väl egentligen ganska högljudd och jobbig då, haha, men lite extra energi och glädje tackar man inte nej till. Det behöver inte ens vara för en logisk anledning, jag kan bara få en bra känsla i kroppen och bli helt hype.

Något som jag gör väldigt ofta in på småtimmarna är att jag fattar extremt dumma beslut, eller extremt är väl att ta i, men jag är väl inte mitt smartaste jag om man säger så. Då kör jag snarare på yolo och inte tänker att det inte spelar mot roll, sen går det tyvärr alltid åt helvete. Haha. Det är precis som Ted säger i How I met your mother "nothing good happens after 2 am"

Mina planer inför jullovet är lika med cero. Otroligt skönt att ta allt som det kommer, jag tänker hitta på massa roliga saker så ni som känner mig kan ju slå en pling.

Gillar

Kommentarer

sofie,
Så fin du är!
sofiewiberg.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Åh tack tack tack <3
nouw.com/amandavalfridsson
tovvsan,
Men gud så fin due!
www.tovvsan.blogspot.se/
jennifersjokvist_cool.com,
Kan du göra ett inlägg där du berättar vad appen heter osv!?
jenniifersjo.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Appen heter sleep time :)
nouw.com/amandavalfridsson
emilia.mellstrom
,
Vad heter appen? :) Kram!
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Den heter sleep time :)
nouw.com/amandavalfridsson