Sista lovdagen

Såhär kan många av mina mornar se ut då jag inte orkar fixa en superfin frukost och fota till bloggen, haha. Äter yoghurt med flingor och banan, en macka med skinka och avokado och tittar på Top model Sverige. 

Idag, sista dagen på detta underbara lov, stiger jag upp extra tidigt. Jag ska nämligen åka ner till Falun för att spela fotbollscup där. Sista dagen spenderas alltså med en massa fotbollsmatcher. Jag hoppas på en vinst och dessutom bra väder så att man kan njuta i solen mellan matcherna, haha.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

tovvsan,
Lycka till på matcherna! :)
tovvsan.blogspot.se/
mydailythoughts
mydailythoughts,
Jag tycker verkligen om din blogg. Det är en sådan bra stämning typ. Först och främst så lägger du upp bilder på mat och vad du äter och så där. Inte för att jag är intresserad i mat, men faktumet att du visar samhället att mat är bra typ. Det finns ju så många i dagens samhälle som följer bloggar, som mer eller mindre provocerar ätstörningar. Sedan lägger du alltid upp så sjukt fina bilder, du är verkligen en bra fotograf! Blir alltid på bra humör när jag är inne här, det kallar jag för en bra blogg haha! Hoppas det går bra på matcherna idag, lycka till!
nouw.com/mydailythoughts
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Åh tusen tack fina du!!
nouw.com/amandavalfridsson