Six things

Något av det mest irriterande och frustrerande jag vet är att gå långsamt. Jag tycker verkligen det är så jobbigt och blir sjukt stressad varenda gång. När mina vänner går långsamt slutar det alltid med jag går snabbare och tillslut går några meter framför alla andra. Alltså haha? Jag kan liksom inte gå långsamt, blir SÅ stressad??

På tal om saker jag stör mig på så kan jag ju passa på att nämna folk som smaskar när de tuggar tuggummi. Tål det inte.

Jag intalar alltid mig själv att det går dåligt på alla prov så att jag inte ska bli besviken när jag väl får tillbaka dem. Jag intalar mig ibland så pass mycket att jag verkligen tror att det gick jättedåligt. Jag gör nog detta för att "skydda" mig då jag har extremt höga krav på mig själv.

Jag är den person som alltid råkar gilla gamla bilder när man kollar igenom någons instagram. Kan vara helt okända människor till mer bekanta, och då kan det ju bli extremt stelt.. Är så himla smidig av mig.. haha

Har upptäckt att jag är SÄMST på att smörja in mig med hudkrämer om vintern. Alltså mina ben bli så torra. Måste verkligen bli bättre.

Jag ogillar verkligen, verkligen detta med mig själv, men jag har tyvärr så svårt att vara kärleksfull mot mina nära och kära. Jag älskar min familj och mina vänner och är så tacksam mot dem, men jag tycker att det är svårt att vara kärleksfull och visa uppskattning. Säger i princip aldrig jag älskar dig till någon, händer kanske en gång i halvåret? Jag måste vara världens konstigaste människa, men jag vet inte varför, det bara är så här.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

tovvsans
tovvsans,
Superfina bilder! Och jag tycker att du borde göra en lista med 6 positiva saker nu oxå :)
nouw.com/tovvsans
daniellamaraui,
Fin du är ^^ Jag brukar också gilla supergamla bilder på Instagram haha, skitpinsamt!
daniellamaraui.devote.se
kajjgard,
Åhh, är typ likadan när det gäller att säga jag älskar dig och att gå långsamt.. Snygga bilder!
www.kajsafoto.blogspot.com
alice.linnea,
Hur läskigt att allt detta stämmer in på mig? Det finns inget jag stör mig på så mycket som långsamma människor och jag trodde typ jag var den enda som gjorde det haha!
alix.blogg.se
jmphoto,
känner igen mig på sista, lite hemskt att man är så dålig på det! :/
www.jmphoto.webblogg.se