Sociala medier

Ni glömmer väl inte att ni kan följa mig på andra ställen än bloggen, främst kanske instagram. Är väl ingen mästare på att uppdatera tyvärr, men där får ni alla fall se lite annorlunda bilder från vad jag lägger upp här. Vill ni se ännu mer bilder kan ni ju skicka en förfrågan till min andra insta, accepterar de flesta så det är bara att fråga på. Sedan har även mina klasskompisar tjatat på att jag ska göra en shoutout till vår klassinsta, så ja here it goes - e2ablackan. Följ den om ni vill se lite random pics och videos från dagarna i blackan. 

Här ovan har ni också min snapchat om ni skulle vilja skriva något, eller bara se min mystory eller vad vet jag. Vet att några har skrivit till mig på kik förut, men jag suger på att svara där, så snapchat är nog bättre i så fall :)

Vill ni också följa min blogg på bloglovin kan ni göra det här. Funderar också på att skaffa Twitter igen, men får se om det blir av, haha. Japp, nu kan ni följa mig precis överallt och få reda på en massa trevligt om mig, heja heja :))

Gillar

Kommentarer

tovvsan,
Din instagram e såå fin! Följer dig sjäälvklart på bloglovin!
tovvsan.blogspot.se/