Sommarläsning

Varje sommar beställer jag hem lite nya böcker att kunna läsa på semestern. Det finns ju inget bättre läsställe än på en sandstrand eller ute i hängmattan och självklart behöver man lite nya, spännande böcker att bita sig fast i för att få tillbaka lässuget. Här är årets böcker jag har/ska/håller på att läsa med beskrivningarna från baksidan av boken (i extremt korta drag). Hoppas ni hittar någon ni tycker låter intressant.

Två stycken från Jojo Moves som har skrivit livet efter dig vilket är en superbra bok.

Sophies historia handlar om två unge kvinnor i varsitt sekel, Sophie från Frankrike 1916 och Liv, som förenas av sin beslutsamhet att slåss för det de älskar mest - oberoende av vad det kostar..

Etthundra mil. Jess liv suger. Hennes man har stuckit och måste jobba dubbelt för att försörja barnen. Styvsonen Nicky blir slagen och dottern Tanzie blir erbjuden ett stipendium på en privatskola, men pengarna räcker ändå inte till. ....

​Paper towns ​Quentin har alltid älskat Margo, så när hon klättrar genom hans fönster för att ta med honom på en kvälls-roadtrip väljer han att följa med. Nästa morgon är Margo borta och har lämnat ledtrådar efter hennes försvinnande som Quentin sedan följer. Allt leder till frågan: Vem är den riktiga Margo?

​Stalker ​2 kvinnor hittas mördade efter att polisen ha fått filmklipp skickade på dem från kvällen innan. Ett gammalt fall tas upp och det visas sig att den dömde mannen är oskyldig och att en mördare går fri.

Gillar

Kommentarer

ellenfelixson
ellenfelixson,
Så sugen på att läsa båda av Jojo Modes och senaste Kepler, men har bara Kepler hemma än så blir väl den först 😊
nouw.com/ellenfelixson
pahlin99,
Paper Towns är såå bra, den kommer på bio snart dessutom! Tack för boktipsen 😊
photobyemelieee.blogg.se
tovvsans
tovvsans,
älskar att läsa på sommaren, såå avkopplande!
nouw.com/tovvsans
fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Jojo Moyes böcker är fantastiskt bra! 😊
nouw.com/fanniesalomonsson
MARTINAE
MARTINAE,
Kepler böckerna är sjukt bra!
nouw.com/martinae
jellionora,
Har också köpt de där två böckerna från Jojo Moyes och har hunnit läsa "Ett hundra mil" 😊 Tycker hon är en riktigt bra författare!
jessical.blo.gg/